Kehlani opent dit weekend officiële pop-up store in Tilburg

Na Parijs is het de beurt aan Tilburg om de officiële pop-up store van Kehlani te hosten. Op zaterdag 3 december zal het voormalige restaurant van Don’s Noodle Shop omgetoverd worden tot een pop-up store waar de exclusieve merchandise van Kehlani centraal zal staan. Je vindt de pop-up store in de Langestraat op nummer 65. 

Dit als voorproefje op het exclusieve, enige Nederlandse optreden dat Kehlani zal geven in poppodium 013 in Tilburg. Dit optreden vindt plaats op zaterdagavond 3 december in de Tilburgse poptempel en is helemaal uitverkocht. Kehlani trekt momenteel met haar Blue Water Road Trip-tour door Europa. Singer songwriter Destin Conrad verzorgt de support act en DJ Noodles zal het publiek opwarmen met een DJ set.

Pop-up winkel

Op zaterdag 3 december 12:00 uur tot 19:00 uur zullen de deuren van de pop-up store geopend zijn. De merchandise-lijn van Kehlani heet TSNMI. Ook in andere landen organiseerde de artiest met haar kledinglabel pop-up stores. Dat zorgde vaak voor stevige rijen voor de winkel.

Wil je meer weten over het kledingmerk? Check dan snel deze Instagram.