Kermis FM tijdens de kermis weer terug voor Heuvelse kerk

Het plein voor de Sint Jozefkerk staat er nu nog leeg bij. Hoe anders is dat van 22 juli t/m 31 juli, als de Tilburgse binnenstad verandert in de grootste kermis van de Benelux. Ook Kermis FM is na twee jaar weer te vinden op haar vertrouwde stek bij de kerk in Tilburg. 

“Afgelopen jaren zijn we door de aangepaste kermis-edities uitgeweken naar andere locaties, maar we zijn blij onze radiostudio op de plek te kunnen neerzetten waar ’t allemaal om draait: midden op de kermis”, vertelt hoofdredacteur Arno Leblanc vol enthousiasme. “En we gaan deze veertiende Kermis FM-editie als vanouds groots aanpakken, er wordt volop aan gave plannen gewerkt”.

Tijdens Roze Maandag gaat Kermis FM mee met de Roze Maandag Express vanuit Rotterdam. Onderweg worden reizigers ondergedompeld in feestsferen voordat ze het roze festijn in Tilburg binnenlopen. Ook zendt Kermis FM de Kermisrun rechtsstreeks uit, net als de Kermismis op de laatste zondag. En verder staat de programmering bol van nieuwsupdates en vrolijke spelshows.

Live te volgen

Vanaf vrijdag 22 juli zijn de uitzendingen live te volgen via de volledig vernieuwde Kermis FM app en website. In Tilburg en omgeving is Kermis FM ook te ontvangen op de bekende frequentie: 105.9 FM. Enkele programma’s zijn ook te zien via Lokale Omroep Goirle. Voor de programmering zijn al bekende namen bevestigd. Zo komen o.a. Domien Verschuuren en Anton Griep (Qmusic), Jordy Graat (Omroep Brabant), Bas Meting en Mart Meijer (Radio 538), Herman Hofman (NPO 3FM) en Barry Paf (100%NL) een programma maken bij de kermiszender.
Ook is er deze editie volop ruimte voor nieuwe talenten, die bij Kermis FM de kans krijgen in een professionele omgeving hun eerste vlieguren te maken.