Kerstuitjes in Tilburg

Kerstuitjes in Tilburg

De kerst komt eraan, dagen vol gezelligheid, lekker en veel eten en misschien ook nog wel hier en daar een  cadeautje. Maar misschien heb jij wel zin om de deur uit te gaan. Daarom hebben we een lijst met Kerstuitjes in Tilburg online gezet. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen komende dagen!

Indie Kerstconcert in Theaters Tilburg

Voor wie Kerst associeert met plichtmatigheden en kiloknallerkalkoen is er goed nieuws! Stoelen en tafels aan de kant, want How to throw a Christmas party komt eraan. Een kerststal in your face, fonkelende folk en onbedwingbare swing in je heupen. Dit collectief dompelt je onder in een kerstfuif. Of zoals Gijsbert Kamer het omschreef in de Volkskrant: “Het ondergaan van deze muziek is een groot genoegen”.

Kerst Antiekmarkt Koepelhal

Wie op zoek is naar exclusief antiek of mooi brocante kan op beide kerstdagen, 25 en 26 december tussen 9.30 en 16.30 uur terecht in de Koepelhal. Veel gespecialiseerde handelaren en verzamelaars in antiek, curiosa en brocante uit Nederland en België etaleren, presenteren en verkopen hier hun mooiste stukken.

Pippi Langkous in Theaters Tilburg

Pippi Langkous is deze kerstvakantie de familietip bij uitstek! Zowel eerste als tweede kerstdag kun je zien hoe het beroemde meisje met de oranje vlechten de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje beleeft ze een reeks hoogst ongeloofwaardige avonturen.

1e kerstdag Crazy Christmas Flügelparty

Kerstmis is al duur genoeg, dus maakt Café de Boekanier het voor jullie lekker goedkoop, en gezellig. Deze bijzondere eerste kerstdag gaat van start om 22:00 uur tot 1:30 uur. Pijpjes Jupiler in de aanbieding voor maar €1.20, Wittekerke Rosé voor maar €1,50 en een grote pijp met 3 liter heerlijk bier voor maar €14,50! En Café de Boekanier maakt het nog mooier,  er is de hele avond namelijk Flügel voor maar €1,-! En ze strooien met leuke gadgets, mutsen, gekkigheid. Kerstmis is leuk, en leuke dingen moet je vieren!

Tilburg Trappers – Friesland Flyers

Tweede kerstdag treden de trappers in eigen huis aan tegen de Flyers uit Heerenveen. Na het 1-4 verlies van afgelopen zondag zullen de Trappers gebrand zijn op een overwinning. De wedstrijd begint om 15:00 uur en je kunt je kaarten bestellen via de website van de Tilburg Trappers.

Meet The Street X-mas editie

Meet The Streets popt de second day of Christmas een heel lekker kerstfeestje uit de grond met als dresscode: black! Deze avond doorbreekt de vredige kerstsfeer met de hardste hiphop, house- en R&B tracks. Zo komen Dyna, DJ Prime van Encore Amsterdam, Biggi, Noisy Champ en nieuwkomer The Boy Next Door langs om de tofste plaatjes te draaien.

Ganzen naar het Pieter Vreedeplein

Eeuwen lang werden ganzen door de ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak. Zo ook op 2e kerstdag! Vrijdag 26 december van 13.00 tot 17.00 uur zijn de prachtige ganzen en hun hoeder te aanschouwen op het Pieter Vreedeplein en in de Pieter Vreedestraat. De goedverzorgde ganzen lopen zonder problemen door het winkelgebied. Ze zijn trouw aan hun hoeder, aan elkaar en ze kunnen uitstekend met kinderen omgaan!

Soepel in de Studio

Tijdens de feestdagen netjes bij je familie aan tafel gezeten. Praten over werk, school en overige prestaties? Dan heb jij natuurlijk zin om helemaal los te gaan op een goed feestje met je beste vrienden. Thank god, Soepel (Je weet wel, van Soepel in de Koepel in de koepelhal afgelopen zomer) organiseert een heel dik feestje in de Studio 2e kerstavond. Meer info vind je op de facebookpagina van Soepel.

2e kerstdag Jingleball Jukebox

jij kiest de muziek vanavond bij Café de Boekanier en wordt daarvoor rijkelijk beloond. Hang je bal met je verzoekje en je naam in de boom. Haalt DJ-Santa hem eruit en draait ie dus jouw plaat, dan krijg je een prachtig kerstkado De hele avond hebben ze de tapjes in de aanbieding: 6 liter bier voor maar €27,50! Ook hebben ze verschillende kerstige borreltjes.