Koningsdag wordt Konings op het Piusplein

Op 27 april vieren we pas de tweede Koningsdag, maar gelukkig met een flinke portie nostalgie. Want nu we Koninginnedag na decennia vol vertier vorig jaar officieel afsloten, moeten we het bekende zwarte gat natuurlijk voorkomen.

Guilty Pleasures van vooral toen, maar ook nu, worden volop gedraaid op het Piusplein waar de hele dag een podium staat. Toch wordt het een gemoedelijk feest, want we kunnen ons voorstellen dat de kater van Tilburg Zingt er eerst even uitgedronken moet worden.

Lekker zitten

Een groot deel van het terras blijft de hele dag staan. Om de hongerige maag te stillen, op het gemak een drankje te drinken en heerlijk bij te kletsen op deze fijne vrije dag. Dit kan in alle rust terwijl je meedeint op de deuntjes van alle Guilty Pleasures. De sfeer op het plein wordt gemoedelijk gezellig dus neem gerust het hele gezin mee.

Feestelijk dansen

Vanaf een mooi maar bescheiden podium wordt de ene na de andere foute hit uit de boxen geknald op een vriendelijk volume. Bandjes afgewisseld door een plaatjesdraaier. Dus ben je helemaal bijgepraat met je tafelgenoten? Sta op, dans en zing rustig mee met ons arsenaal Guilty Pleasures van grofweg de jaren ’70 tot nu. Hitjes aanvragen mag altijd.

Wie treden er op?

De jongens van Boys R Back draaien de beste 90′s classics, daarnaast zorgen Hitsig DJ Team en Brugklas Beatz Band voor de foute hits. De toegang is gratis, dus je kunt elk moment aansluiten! We zien jou met je bol in de zon op het Piusplein aanstaande Koningsdag!