Kunstbende Zomertour op Festival Mundial

Deze zomer touren de winnaars van Kunstbende, de landelijke wedstrijd voor jong en creatief talent, langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Op 27 en 28 juni presenteren de winnaars zich op Festival Mundial in een oude SRV wagen, klein en intiem.  De winnaars zijn origineel en gevaarlijke goed in hun genre. Allerlei disciplines komen voorbij; van fashion tot theater en van taal tot muziek.

Kunstbende op Festival Mundial

Festival Mundial wordt overgenomen door de  jonge creatievelingen die daar de gelegenheid krijgen om, zij aan zij met gevestigde namen,  te laten zien wat zij in huis hebben. Zo zie je oa. singer-songwriter Jasmine Ressang uit Tilburg. Na winst van Kunstbende won ze ook Popsport, hét talentontwikkelingsprogramma voor jonge muzikanten. De Tilburgse Liz Abels won onlangs ook Solo’s in Zuid en is nu met haar monoloog te zien in de SRV wagen. Ook Aidan komt, deze singer-songwriter uit Eindhoven gooit hoge ogen oa. op Naked Song Festival en het voorprogramma van Judy Blank. Kortom een afwisselend programma vol jong talent!

Kunstbende

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jong talent tussen de 13 en 18 jaar oud. Tijdens de Kunstbende Zomertour krijgen de winnaars de kans om podiumervaring op te doen, te leren en te groeien. Ook kunnen zij door de Zomertour het hele jaar door gebruik maken van een professioneel podium.