Kunstenaars nemen de Tilburgse binnenstad over: alles wat je moet weten over Kaapstad 2022!

kaapstad 2022

Dit weekend is het eindelijk weer zover! Kaapstad 2022 staat op het programma. Tijdens die gratis kunstfestival nemen kunstenaars de Tilburgse binnenstad drie dagen over. Wat je kunt verwachten? Intrigerende installaties, krankzinnige verzinsels, idiote ideeën en meeslepende performances. Lees snel verder. 

Tijdens Kaapstad 2022 wordt er creatief gebruik gemaakt van de stad, de openbare ruimte, de mensen en dingen in het straatbeeld. Kaapstad staat van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus tussen 11:00 – 18:00 uur op het programma. Het gehele voetgangersgebied is het decor van Kaapstad. Zo kun je onder andere rond het Pieter Vreedeplein, Piusplein, Heuvelstraat en de Stadhuisstraat verrassende dingen tegenkomen. Het evenement is gratis te bezoeken.

Programma 2022

Van human beatbox tot levende struiken, van surrealistisch kamperen op de cityring tot rocking stones in de Frederikstraat en veel meer: je komt het allemaal tegen tijdens Kaapstad. Maar er is veel meer. Benieuwd wat je allemaal kunt zien, ervaren en meemaken tijdens Kaapstad 2022? Bekijk dan snel het programma op de website. 

Overigens is er ook een infopunt in de Pieter Vreedestraat. Hier kun je vragen stellen over het programma of je programmaboekje ophalen.

De plattegrond van Kaapstad 2022 vind je hier. En check ook vooral het blokkenschema om te zien wat er op welk moment op het programma staat.

Meer informatie

Wil je meer weten over Kaapstad 2022? Check dan snel de website en volg het evenement op Instagram en Facebook.