Nieuws

Let op! Dit artikel is al 4000 dagen oud en wellicht niet meer relevant

“Lange-afstand-wijnproeverij”

Tijdens de nationale videoconferencing dagen op 18 en 19 november aanstaande laat First Impression u graag kennismaken met actuele oplossingen op het gebied van visuele communicatie op afstand. De mogelijkheden zorgen er niet alleen voor dat u frequenter met uw collega’s, klanten of relaties kunt communiceren, het verloopt ook nog eens bewezen effectiever en u bespaart enorm in reistijd en –kosten.

Samen met een aantal partners is een leuke manier bedacht om kennis te maken met videoconferencing: een lange-afstand-wijnproeverij. Als dank voor uw komst staat een fles wijn voor u klaar. Tijdens uw bezoek wordt u “live” ingelicht over de wijn door een professionele sommelier vanuit een andere locatie in Nederland. U ervaart dus direct de kracht én de mogelijkheden van deze manier van communiceren.

Een aantal jaar geleden waren voor videoconferencing altijd grote investeringen noodzakelijk of liet de benodigde verbinding te wensen over. Tegenwoordig echter is het scala aan oplossingen dusdanig breed dat dit niet meer aan de orde is. Op 18 of 19 november wordt u in één keer bijgepraat.

Uw bezoek is vanzelfsprekend vrijblijvend en ter oriëntatie. Om met uw komst rekening te kunnen houden kunt u zich kort aanmelden via: k.wouters@firstimpression.nl

Reageer op dit bericht