LOC Brewery opent deze week vernieuwde brew pub in de Spoorzone

Eindelijk is het zover! Na een flinke verbouwing opent de nieuwe brew pub van LOC Brewery aanstaande donderdag haar deuren in de Spoorzone. Aan de spoorboulevard kun je vanaf donderdag 19:00 uur genieten van verse bieren uit de verschillende tapkranen, diverse bieren op blik en uiteraard ook wat lekkers te eten. Lees snel verder.

LOC Brewery opent dus aan de Spoorboulevard ter hoogte van koffietentje Stoom013. De casco ruimte is het afgelopen jaar volledig onder handen genomen en dat resulteert in een prachtige brew pub waar bier wordt gebrouwen, maar waar je zelf ook kunt genieten van heerlijke bieren. Ook kun je er straks dineren of lekkere hapjes eten bij de verschillende bieren. In de zaak kunnen zo’n 100 tot 150 mensen tegelijk zittend genieten van een biertje. Staand wordt de capaciteit dubbel zo groot.

Uit de hand gelopen hobby

LOC Brewery kun je het beste beschrijven als een uit de hand gelopen hobby. Verschillende liefhebbers van speciaalbier besloten namelijk jaren terug om zelf bier te gaan brouwen. Dat viel zo in de smaak, dat de bieren al snel verkocht werden. Zowel aan andere speciaalbierliefhebbers als aan winkels door het hele land. Jarenlang had LOC Brewery al een leuke brouwerij in de Spoorzone waar je in de weekenden ook wat lekkers kon drinken of tijdens corona een biertje kon afhalen.

Maar nu komt er – mede door de investeringen van diverse investeerders die meededen aan de crowdfundactie van LOC Brewery – een droom uit. In de nieuwe brew pub kun je letterlijk tussen de bierketels genieten van de lekkerste tapbieren. Ze hebben tientallen bieren uit de tap die regelmatig wisselen. Uiteraard bieren die LOC Brewery zelf brouwt, maar ook brouwsels van bevriende brouwerijen of gewoon bier dat ze zelf lekker vinden. In de koelkast vind je uiteraard ook diverse bieren op bier en fles. Van lekkere ipa’s tot stouts en van sours tot de traditionele tripels.

Geen bierliefhebber? Geen probleem! Ze hebben ook mooie wijnen op de kaart staan zodat er voor ieder wel wat wils te drinken is.

Kwaliteit

Hoewel de bevriende brouwers nog steeds actief en mede-eigenaar zijn, heeft LOC Brewery ook stevig geïnvesteerd in kwaliteit. Zo is Robert Muijzert toegevoegd als brouwer. Hij brouwde voorheen voor gerenommeerde brouwerijen als Kompaan, Nevel en Frontaal. Dat moet resulteren in exclusievere en experimentele bieren naast de vaste lijn aan bieren die ze al hebben. Ook qua eten mag je lekkere gerechten verwachten. Dat kun je aan chef-kok Remco Kreuk wel toevertrouwen. Hij kookte eerder al voor mooie horecaconcepten zoals TOKObar To Go in het Dwaalgebied en De Falafelbar.

Nieuwe hotspot in de Spoorzone

Oftewel: de Tilburgse Spoorzone heeft er vanaf deze week weer een nieuwe hotspot bij waar je in een prachtige omgeving heerlijke lokale bieren kunt proeven, lekker kunt eten en vooral kunt genieten met je vrienden en familie. Ook heeft LOC Brewery met de nieuwe brew pub de ambitie om van alles te organiseren. Van pubquiz avonden tot proeverijen en van livemuziek tot wie weet wel een bierfestival. Reden genoeg om dit in de gaten te houden en een kijkje te nemen dus.

Meer informatie

De brew pub van LOC Brewery is vanaf aanstaande donderdag 19 januari geopend vanaf 19:00 uur. Vanaf dat moment zijn dit de openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 14:00 – 23:00 uur
  • Woensdag: 14:00 – 23:00 uur
  • Donderdag: 14:00 – 01:00 uur
  • Vrijdag: 14:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 01:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 22:00 uur

Wil je meer weten? Check dan vooral de website en volg LOC Brewery op Facebook en Instagram.