Nieuws

Openstaande vacatures
Let op! Dit artikel is al 36 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Maandag vacaturedag: wij bundelen de leukste openstaande vacatures van Tilburgse werkgevers

Iedere maandag nemen wij je mee in de leukste openstaande vacatures van Tilburg. Want ook deze week zijn er weer toffe vacatures binnengekomen van Tilburgse werkgevers in allerlei functies. Kijk je mee?

Werken bij MExT

MExT is een echt Tilburgs bedrijf dat specialist is in EHBO-diensten en -materialen. MExT heeft een kantoor in zowel België, Duitsland als hier in Tilburg. Ze leveren producten aan meer dan 350.000 (internationale) bedrijven en instellingen, zijn innovatief en hebben de ambitie om nóg groter en vernieuwender te worden. Daaraan kun jij je steentje bijdragen.

Om ervoor te zorgen dat de vertegenwoordigers van MExT een volle agenda hebben en veel potentiële klanten kunnen bezoeken, is het bedrijf op zoek naar extra collega’s voor het callcenter. Als lid van het callcenter-team, bel jij de potentiële klanten op en plan je afspraken in voor de vertegenwoordigers. Ben jij een doorzetter? Heb je lef? Ben je overtuigend? En ben je boven alles klantgericht? Bekijk dan vooral eens de vacature voor callcentermedewerk(st)er!

Werken bij Safaripark de Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is volop op zoek naar nieuw personeel om zich voor te bereiden voor de heropening. Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en lijkt het jou leuk om in een omgeving te werken vol wilde dieren? Wellicht is deze functie voor medewerk(st)er huishoudelijke dienst wel wat voor jou.

Op zoek naar wat anders? Ook dan kun je terecht bij Safaripark Beekse Bergen. Zo hebben zij ook vacatures open staan voor verschillende horecafuncties, zoeken zij een medewerk(st)er in de souvenirshop en meer! Check ze hier.

Werken bij Amarant

 Amarant heeft verschillende functies open staan in de zorg. Wil jij wat betekenen voor andere mensen en ben je benieuwd naar ervaringen van je (wellicht) toekomstige collega’s? Lees dan eens dit artikel, om een beeld te krijgen van werken bij Amarant. Op dit moment kun je bij Amarant aan de slag in de volgende functies:

De nieuwste horeca vacatures

De Tilburgse horeca stoomt zich weer klaar voor de (hopelijk snelle) heropening. Dit zijn de nieuwste horeca-vacatures op een rijtje:

Benieuwd naar alle openstaande horeca vacatures in Tilburg? Check dan de categorie ‘horeca’ in onze vacaturebank!

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: