Mango keert met megastore terug naar Tilburg

mango

Het was even balen voor de shopaholics onder ons: de Mango sloot een tijdje terug de deuren aan het Pieter Vreedeplein. Veel meer bekend dan ‘wegens onder omstandigheden gesloten’ was er niet. Maar we hebben goed nieuws: Mango keert namelijk met een nieuw winkelconcept terug naar Tilburg.

Foto: Corné Hannink (toen Mango nog open was)

Dat goede nieuws vertelt Cees de Jong (expansiedirecteur voor Mango in Duitsland, Oostenrijk en Nederland) tegen Retailtrends.nl. De winkels in Almere, Leiden en Tilburg waren van dezelfde franchisenemer die ermee is gestopt. “We zullen in deze steden terugkeren met nieuwe winkels volgens het laatste storedesignconcept,” belooft hij aan Retailtrends.

Kleine winkel wordt Mango megastore

Dat lijkt dus uiteindelijk goed nieuws voor Tilburg, want de nieuwe winkels van Mango zijn volgens de directeur zeshonderd tot duizend vierkante meter. Hierbij noemt hij voorbeelden van de nieuwe winkels in Amsterdam, Breda en Hilversum. De winkelopeningen én – sluitingen passen volgens Retailtrends binnen het nieuwe retailmodel van de keten dat wereldwijd wordt uitgerold. Kleine winkels maken plaats voor megastores waar de volledige collectie verkocht wordt.

Wil je meer weten over de keten en veranderingen? Lees dan zeker even dit artikel. Over wanneer de winkel naar Tilburg terugkeert en in welk pand  precies, is nog niets bekend.