Nieuw festival in de Spoorzone: Vroeg Pieken organiseert haar eerste festival

vroeg pieken zomerfestival

Er komt een nieuw festival naar de Spoorzone. En wel op zaterdag 8 juli. In de Spoorzone wordt dan namelijk het Vroeg Pieken Zomerfestival georganiseerd. Zoals je van het feestconcept gewend bent, beginnen ze vroeg met kilometers vlaggen, oneindig veel glitters, poppende confetti, opblaas microfoons en uiteraard je favoriete hitjes. Lees snel verder.

Verwacht een volle dansvloer van begin tot eind. Maar de organisatie heeft nog veel meer voor je in petto.

Vroeg Pieken Zomerfestival

Vroeg Pieken is een clubconcept dat vijf jaar geleden is opgericht door twee ambitieuze Tilburgse vrouwen. Het is een zomeravond in 2018 en Marit Smeitink & Isabel Brouwers genoten, zoals velen, buiten op het terras van de zon. Al pratend over de rest van de plannen die avond ontstond er bij hen een vraag. Waarom zijn er geen feestjes waar je aan het begin van de avond al kunt dansen? Dit is waar het avontuur begon.

Vervolgens volgden er verschillende clubavonden waar je van 20:00 – 00:30 uur los kan gaan op jouw hitjes. Bij Vroeg Pieken heb je namelijk zelf invloed op de muziek. Je kunt namelijk van tevoren jouw all time favorite doorsturen. Nadat de eerste editie plaatsvond in Club Smederij, werden door de jaren heen verschillende edities in elf andere steden georganiseerd. Nu is het tijd voor de volgende stap: nog meer plekken in Nederland én België. En een eigen festival dus in de stad waar het allemaal ooit begon: Tilburg.

Meer informatie

Het Vroeg Pieken Zomerfestival staat op zaterdag 8 juli van 15:00 – 23:00 uur op het programma in de Tilburgse Spoorzone. Voor meer informatie en tickets kun je deze website raadplegen. Check vooral ook dit Facebook-event voor actuele updates.