logo

Nieuw in Tilburg: vegan Focus Foodbar opent deze week haar deuren

Focus Foodbar

Na een zeer succesvolle crowdfundingactie, het vinden van een geschikt pand en anderhalve maand klussen, staat Focus Foodbar op het punt om open te gaan. Op donderdag 15 augustus organiseert het 100% plantbased restaurant, gelegen aan de Heuvelstraat 122, een groot openingsfeest waar iedereen welkom is. De dag erna gaat de zaak even dicht om vervolgens in het weekend voor het eerst écht open te gaan.

Fotobijschrift: één van de gerechtjes die je kunt bestellen bij de foodbar.

In maart 2019 spraken wij eigenaresse (en echte Tilburger) Bregje Mols voor het eerst. Ze vertelde ons over haar droom om Focus Foodbar te openen: een plek waar ze haar vegan levensstijl kan combineren met haar passie voor horeca.

Klaar voor de opening

Inmiddels zijn we maanden verder en is Bregje helemaal klaar voor de opening. Wat er precies op het menu staat, wordt pas tijdens het openingsfeest bekendgemaakt. Wel kan ze alvast iets over de dranken vertellen: “We hebben bijvoorbeeld vegan en duurzame wijnen, biologisch pils van La Trappe en een eigen gin label.” Naast lunch, diner en een borrel kun je bij Focus Foodbar ook terecht voor koffie en (glutenvrij) gebak.

Wil je meer weten over de zaak, de producten of Bregje zelf? Bekijk dan even de website.

Openingstijden

Focus Foodbar is vanaf zaterdag 17 augustus elke dinsdag tot en met zondag geopend. Je kunt er op deze dagen terecht van 11.00 tot 23.00 uur. Reserveren kan uitsluitend telefonisch (en pas vanaf dinsdag 20 augustus) via 0623981025. Goed om te weten: het openingsfeest is op donderdag 15 augustus vanaf 20.00 uur. Iedereen die een kijkje wil komen nemen in de zaak is welkom.