Nieuw maandelijks muziekevenement: Tilburg Town Swingparty

Na het grandioze succes met de eerste try-out van de ‘Music Party met Jamsessie’ gaat dit festival een definitief karakter krijgen. Dat liet Cees van Loon, een van de initiatiefnemers van dit nieuwe festival, vandaag via zijn Facebookpagina weten.

Succes

“Na het daverende en zeer geslaagde succes van de eerste Swingparty en Jamsessie in februari met ruim 250 bezoekers, zijn we al weer druk bezig met het organiseren van de volgende editie op maandag 6 april (Tweede Paasdag) met een speciaal programma dat zijn weerga in Nederland niet kent. Niemand minder dan Gitaar virtuoos Jan de Hont ( ZZ en de Maskers ) zal aanwezig zijn onder begeleiding van het bekende Rock and Roll orkest “The Rocking Coasters”. Voeg hier Alides Hidding and Friends en  nog eens 30 muzikanten aan toe die tussendoor komen jammen en u heeft een ongekende muziekmiddag waarover nog lang nagepraat zal worden.

Sponsoren

”We hebben enkele sponsoren gevonden die bereid zijn door hun bijdrage er nog een grootser en gezelliger muziekfestijn van te maken en een steentje bij te dragen om van Tilburg weer een echte ouderwetse muziekstad te maken” vertelt Cees van Loon enthousiast. “De locatie wordt Partycentrum Boerke Mutsaers. Dit vanwege de expansie-mogelijkheden die we verwachten. Een fantastische locatie die gemakkelijk bereikbaar is. Het station is 50 meter van de ingang en mensen kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats met ruimte voor meer dan 100 auto’s.”‘Tilburg Music Town Swingparty’ is spontaan ontstaan bij Cees van Loon en Berry Mutsaers, beide beheerders van twee jonge Facebook groepen ‘Tilburgse Music Scene (TMC) en Dutch Music Connection (DMC) met meer dan 2000 leden waaronder bijna 100 muzikanten en bands. Beide Facebook groepen maakten afgelopen jaar een enorme groei door waardoor er spontaan de behoefte ontstond bij de vele (oud) muzikanten en muziekliefhebbers om elkaar te ontmoeten.De volgende ‘Tilburg Music Town Swingparty’ vindt plaats op zondag 26 april van 15:00 uur tot 19:00 uur met wederom een spectaculair programma. Na deze editie zal het feest plaatsvinden op iedere tweede zondag van de maand, te beginnen op 10 mei. Locatie: Partycentrum Boerke Mutsaers Vijverlaan 2 in Tilburg.
Vanwege het speciale karakter van deze Rock and Roll Swingparty is de toegang deze keer slechts 5 euro. Tilburg Music Town Swingparty is een “Non Profit” organisatie die normaal vrij toegankelijk is.
jan en rocking Coasters