Nieuwe invulling voor ‘kiosk’ op het Pieter Vreedeplein: Top Croque opent de deuren

Nieuws vanaf het Pieter Vreedeplein. In de ‘kiosk’ midden op het plein opent binnenkort Top Croque haar deuren. Voorheen was bloemenwinkel ’t Boeketje hier jarenlang gevestigd. Sinds enkele maanden stond het pandje leeg, maar daar komt dus snel verandering in. Lees snel verder. 

Top Croque is een concept dat sinds 2010 bestaat. Ze zijn te vinden op festivals en evenementen waar ze op locatie de lekkerste tosti’s serveren. Ook doen ze regelmatig cateringopdrachten op feesten, partijen, congressen en veel meer. Daarnaast heeft Top Croque een tostibar op de campus van Tilburg University. Studenten weten de lekkere tosti’s dan ook veelvuldig te vinden.

Heerlijke tosti’s

Ruim tien jaar lang bedient Top Croque dus tostiliefhebbers met heerlijke tosti’s. Dit doen ze middels een 5V-formule, wat staat voor vers, vis, vega(n), vlees en verdraaid lekker. Van een ovengebakken focaccia met zalm tot lekkere Scandinavische boterhammen met geitenkaas: het staat bij Top Croque op het menu. Uiteraard hoort bij een goede tosti ook een lekkere saus. Ze hebben dan ook een huisgemaakte en inmiddels befaamde tostisaus.

Op de menukaart vind je dus zowel vis, vlees als vega(n) tosti’s. Denk aan een tosti smokey mushroom, spicy chicken, smoked salmon of vlamtosti met spicy beef.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar Top Croque en ben je benieuwd naar meer informatie over dit concept? Check snel de website. Zorg dat je ze ook volgt op Instagram en Facebook om helemaal op de hoogte te blijven.

Overigens zoeken ze ook nog personeel voor in de nieuwe zaak. Interesse? Mail dan naar info@topcroque.nl.