Nieuwe samenwerking tussen Kindercrèche Reeshof en R-newt Kids

logo's R-Newt Kids en Kindercrèche Reeshof

Kindercrèche Reeshof gaat samenwerken met R-Newt Kids! Bij zowel Kindercrèche als bij R-Newt Kids staat het welbevinden van kinderen én hun ouders hoog in het vaandel. Een samenwerking is niet alleen een logische stap, maar ook een snel gemaakte keuze. 

Over de organisaties

Bij R-Newt Kids, onderdeel van ContourdeTwern, vinden ze het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving waarin ze zichzelf mogen ontdekken en vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Ze zetten in op talentontwikkeling, scholen en maatwerk en dat doen ze samen met partners in de wijk. Kindercrèche Reeshof is zo’n partner. Een echte familiecrèche die veel verder gaat dan kinderopvang alleen. Ze zijn flexibel, denken graag mee met de thuissituatie en betrekken ouders en andere familieleden bij de opvang. Ze zeggen niet voor niets: Opvoeden doen we samen!

Over de samenwerking

Op Kindercrèche locatie Reeshof zal voortaan iedere week een Meet & Play plaatsvinden. Hierbij zullen zowel wijkmedewerkers van R-Newt Kids als ook pedagogisch professionals van Kindercrèche aanwezig zijn. Ze bieden ouders uit de Reeshof zo een toegankelijke manier om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en advies te vragen aan de aanwezigen. En dat terwijl de kinderen samen spelen en op ontdekking kunnen gaan!

Over de toekomst

Wout Jansen, directeur Kindercrèche Reeshof, ziet de toekomst rooskleurig in: “We dragen graag ons steentje bij in de wijk. Op deze manier kunnen we ouders helpen hun netwerk te vergroten en zijn peuters eerder bij ons in beeld om ook hen te helpen aan een goede start op school.” Mocht je interesse hebben om langs te komen bij een Meet & Play, dan ben je van harte welkom op maandagochtend bij Kindercrèche Reeshof aan de Nunspeetstraat 11. Je kunt je aanmelden door te bellen of appen naar Melanie: 06-51289548 of Noortje: 06-51691506.