Nieuwe, twee keer zo grote Rituals zaak opent begin september

Rituals

Dat Rituals gaat verhuizen naar de overkant van de straat was al even bekend. Maar inmiddels hebben we meer details! Zo openen de deuren officieel op woensdag 4 september om 09.30 uur met het doorknippen van een lint, krijgen de eerste 50 bezoekers een heerlijke goodiebag en wordt de winkel maar liefst twee keer zo groot.

Voor iedereen dit het toch gemist had: Rituals verhuist van Heuvelstraat 29 naar Heuvelstraat 30 (de overkant). Hier zat tot voor kort de pop-up store van Omoda gevestigd.

Hair Temple

Een van de grootste aanwinsten voor de nieuwe zaak is de Hair Temple. Met dit apparaat kun je jouw ideale shampoo samenstellen. Je voert onder andere in wat voor textuur haar je hebt, hoe je hoofdhuid aanvoelt, of je haar gekleurd is en wat je favoriete (geur)lijn van Rituals is. Uiteindelijk komt hier dé perfecte shampoo voor jouw haar uit. Ook is het mogelijk om met deze gegevens de perfecte conditioner of andere haarproducten te creëren.

Benieuwd geworden naar de Hair Temple? Doe hier vast de test!

Nieuwe winkel

De nieuwe zaak wordt dus maar liefst twee keer zo groot. En daar zijn ze bij Rituals heel erg blij mee! Shopmanager Ruth van der Neer: “De winkel komt er heel anders uit te zien. Qua producten verandert er nog niet zoveel, misschien gedurende het jaar. Maar bijvoorbeeld de Soulwear (yogakleding) wordt heel anders gepresenteerd in de nieuwe winkel. Kom dus zeker een kijkje nemen op 4 september!”