Ontdek jouw toekomst tijdens de Dag van de Techniek!

Dag van de Techniek

Omcirkel zaterdag 10 juni maar in je agenda, want dan is de Dag van de Techniek! Tijdens deze leerzame dag geven vijfentwintig organisaties uit Tilburg en omgeving een kijkje in hun technische keuken. De Dag van de Techniek is speciaal georganiseerd voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar techniek en/of jongeren die zich oriënteren op een studierichting op het gebied van techniek. Extra leuk: deze dag is gratis te bezoeken!

De organisaties heten iedereen van harte welkom, maar de Dag van de Techniek is voornamelijk gericht op leerlingen uit groep 7 en 8 en middelbare scholieren uit klas 1 en 2. Daarnaast zijn zij-instromers ook van harte welkom op deze leerzame dag! De Dag van de Techniek vindt plaats op het Inspiratieplein bij Opleidingsbedrijf Bouwemensen Tilburg aan de Stappegoorweg 190.

Techniek vind je overal

Samen met alle andere deelnemende organisaties krijgen jongeren de kans om zichzelf te laten inspireren en laten de organisaties zien hoe mooi het vak van techniek is, want techniek is natuurlijk veel meer dan het in elkaar zetten van ingewikkelde machines. Techniek vind je echt overal. Kijk maar eens om je heen: techniek zit in gebouwen, auto’s, bruggen, ziekenhuizen, computers, telefoons en zelfs ook in pretparken! Techniek is heel erg belangrijk en het is ook nog eens interessant.

Tijdens de Dag van de Techniek laat ieder deelnemend bedrijf haar expertise zien. Zo zijn er veel toffe presentaties, leuke workshops en nog veel meer leuks! Kortom: de perfecte mogelijkheid om te ontdekken wat er te doen is in de fantastische wereld van techniek!

Meer informatie

De Dag van de Techniek is op zaterdag 10 juni en is van 10:00 – 14:00 uur aan de Stappegoorweg 190. De Dag van de Techniek is gratis toegankelijk. Ben je benieuwd naar alle deelnemende organisaties? Klik dan hier. Wil je meer informatie over de verschillende workshops? Dan kun je hier terecht!