Pasen in Tilburg: heerlijke paasmenu’s in de regio

Pasen in Tilburg

Eieren zoeken, lekker dineren, een extra lang weekend en familie over de vloer. Een goede gelegenheid om weer lekker buiten de deur te eten. Wij hebben alvast de lekkerste paasmenu’s in de regio Tilburg voor je op een rijtje gezet. 

Villa de Vier Jaargetijden

Bij Villa de Vier Jaargetijden geniet je op eerste paasdag van een heerlijke ambiance, mooie locatie en uitstekende paasbrunch. De kosten: €29,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar ben je €1,- per levensjaar kwijt. De brunch bestaat uit amuses, diverse broodsoorten, voorgerechten, beleg, warme gerechten, dessert etagères en nog veel meer. Thee, koffie en ijswater zit inbegrepen.

Eethuis Twintig

Bij Eethuis Twintig kun je tijdens Pasen zowel genieten van een High Tea als een verrassingsmenu of casual à la carte. De High Tea wordt op Eerste en Tweede Paasdag geserveerd tussen 13.00 – 15.00 uur en kost €22,50 per persoon. Een verrassingsmenu inclusief wijnarrangement, tafelwater en koffie en thee met iets lekkers kost voor 3-gangen €55,- en voor 4-gangen €65,-.

’t Zusje

’t Zusje is inmiddels een begrip in Tilburg. Tijdens de paasdagen kun je ook ’s middags bij Brasserie ’t Zusje terecht en kun je vanaf 11.30 uur onbeperkt gerechten bestellen van de tapaskaart, inclusief desserts. Voor zo’n heerlijke paasbrunch betaal je €23,80 per persoon.

Studio

Van vrijdag 25 maart t/m maandag 28 maart serveert Studio een heerlijke paas high tea aan de Korte Heuvel. Je krijgt een potje verse thee, heerlijke sandwiches met vlees en vis, koekjes, gebak, chocolade en je kunt paaseieren beschilderen. Je betaalt €17,50 voor deze heerlijke high tea. Voor de kids serveert Studio een mini high tea voor €8,75.

Riddershoeve

Lekker brunchen of dineren tijdens Pasen? Dat kan bij De Riddershoeve! Ze serveren tijdens Pasen een 3-gangen paasbrunch en een 3-gangen paasmenu. De brunch kost €24,75 per persoon, voor het diner betaal je €39,75.

De Commanderie

De Commanderie serveert op tweede paasdag een paasbrunch in buffetvorm. Deze bestaat uit een brood-, hartig-, warm-, sappen- en zoetbuffet. Ook kun je genieten van live cooking. Koffie en thee is ook inbegrepen. Volwassenen betalen voor dit arrangement €29,50. Voor de kids hanteert De Commanderie zachtere prijsjes.

Stad Parijs

Ook buiten het centrum van Tilburg kun je jezelf in de watten laten leggen tijdens de paasdagen. Stad Parijs serveert een heerlijke paasbrunch. Deze bestaat uit een glaasje bubbels, kopje soep gevolgd door een toren met verschillende belegde broodsoorten en een verzameling met zoetigheden als afsluiter. Je betaalt €25,50 per persoon voor deze brunch.

Van der Valk

Op eerste paasdag kun je bij Van der Valk Gilze-Tilburg terecht voor het grandioze Paas-familiebuffet. Dit buffet kost €39,50 per persoon en drankjes zijn inbegrepen. Daarnaast kun je op beide paasdagen gezellig brunchen bij Van der Valk. De paasbrunch kost €35,- per persoon.

Doncurado

Feliz Pacual! Wil je een een keer iets anders dan de traditionele paasbrunch? Ga dan naar de Spaanse paasmiddag bij Doncurado! Zoals elke laatste zondag krijg je tijdens de pintxos middag een lunchdeal voor €12,50. Op het menu staan 4 pintxos + 1 consumptie.

[wpbrad id=441]