[POLL] Welke winkels mis jij nog in de Tilburgse binnenstad?

winkels tilburg

Als het op shoppen aankomt, kun je in Tilburg bij behoorlijk wat winkels terecht. Kleine zaakjes in het Dwaalgebied, succesvolle winkels van Tilburgse ondernemers en populaire ketens die bij een goede winkelstad horen. Toch is een winkelgebied nooit écht af. Kijk bijvoorbeeld naar de Emmapassage die momenteel een complete metamorfose ondergaat.

Dus is het weer tijd voor een poll. Want welke winkels mis jij nog in de Tilburgse binnenstad?

Winkels die inmiddels in de binnenstad gevestigd zijn

Op basis van de resultaten van deze poll kunnen organisaties als Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg gaan lobbyen bij verschillende vastgoedeigenaren. Je wordt dus ook daadwerkelijk gehoord. Leuk voorbeeldje: eerder hebben we polls online gezet waar My Jewellery, Dille & Kamille, NIKKIE en Scotch & Soda hoog in eindigden. En deze winkels zijn inmiddels in Tilburg te vinden!

Stemmen maar! (je kunt meerdere winkels aanvinken)

[poll id=”69″]

Winkelen in de binnenstad

Ga jij winkelen in de Tilburgse binnenstad? Probeer dit dan zoveel mogelijk op de rustige momenten te doen. Op doordeweekse ochtenden is het parkeertarief lager, is het minder druk, makkelijker om afstand te houden en staan er geen rijen. Ook zijn er dan leuke verrassingsacts en ondernemersacties. Check voordat je de binnenstad bezoekt ook eens de druktemeter. Hierop kun je zien hoe druk het op dat moment in de Heuvelstraat is.