logo

Road Show Festival maakt volledige line-up bekend!

De Sluwe Vos, The Partysquad, David Vunk, K-liber en The Flexican zijn zomaar een kleine greep uit de namen welke tijdens de Tilburgse Kermis een showtje zullen wegzetten in de Spoorzone. Op 21, 22 en 24 juli vindt daar wederom Road Show Festival plaats. Met de artiesten voor Roze Maandag, waaronder De Hofnar en als closing act de trancelegendes Superstrings, maakt het festival hun programma compleet. 

Tijdens 21, 22 en 24 juli kun je op Road Show Festival genieten van onder andere. The Partysquad, De Sluwe Vos, David Vunk, The Flexican, Nuno dos Santos, K-liber, Hato, Wouter S, Superstrings, Bart van Dishoeck, Keezus Christus, Rewind en Zanger Bas. Zoals de kermis, is het een bonte mix aan te gekke acts, zangers en dj’s.

Drie gelijkwaardige area’s

De Road show is al sinds 2017 een bekend begrip in Tilburg. Van het Panhuijsenpad naar de Spoorzone: het festival heeft al vele vormen gekend, maar het concept is hetzelfde. Namelijk dé festivalplek van de Tilburgse Kermis waar dj’s, actsclubhostings en artiesten als ware troubadours hun hebben en houden kunnen exploiteren zoals normaal alleen kermisklanten dat doen. 

Vorig jaar werd de “Grill & Chill area” met livemuziek verruild voor een intieme techhouse stage tussen de bomen. Deze stage zal dit jaar nog meer aandacht krijgen. Vorig jaar stonden hier onder andere Nachtcollege, Benny Rodrigues en Michel de Hey gepland. De Wunderbar zal plaatsmaken voor een grote feesttent met nog meer partyacts. Eerder stonden hier artiesten als FeestDJRuudFatguys en Zanger Bas. De mainstage zal door de aanvulling van de twee andere stages wellicht iets minder “main” worden, maar zijn bombastische gevoel niet verliezen. Deze werd jaarlijks ingevuld door de bekende clubconcepten zoals Rewind, Disco Snolly en Smerrig, maar ook toffe acts als Bizzey, Freddy Moreira en Donnie. Ook dit jaar zullen de artiesten er weer voor zorgen dat de dansvloer warm blijft en heupjes los worden gegooid.

Openingstijden & tickets

Road Show Festival zal dit jaar op 21, 22 en 24 juli plaatsvindenOp vrijdag 21 juli van 19.00 uur tot 01.00 uur en de 22e tot 02.00 uur. Op Roze Maandag is het terrein ook geopend en gratis toegankelijk van 15:00 tot 01.00 uur. In verband met drukte de voorgaande jaren kunnen ticketkopers van vrijdag en zaterdag op vertoon van hun ticket op maandag gebruik maken van de fast lane rij wanneer het terrein vol is op Roze Maandag.

Inflatie hits hard, dus ook dit jaar werken ze ook weer met lage ticketprijzen, al vanaf 10 euro. Deze kaarten zijn te koop via de website.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg het festival dan op Facebook en Instagram.