Rode Kruis organiseert voor vijfde jaar op rij “You are Beautiful”

Op 23 maart heeft de Rode Kruis Studentendesk Tilburg met als hoofdsponsor de Rabobank haar vijfde “You are Beautiful” dag georganiseerd. Op deze dag, welke plaatsvond bij studentenvereniging Plato, werden 40 deelnemers met een verstandelijke beperking (cliënten van stichting Amarant en Cello-Zorg) volledig in de watten gelegd. Ook dit jaar stond weer het thema ‘glitter and glamour’ centraal en is alles uit de kast getrokken om de deelnemers te omhullen met beauty, gezelligheid en muziek.

Door de kapsters werd het haar mooi opgestoken en voorzien van de nodige glitters, terwijl door de visagisten bij de deelnemers make-up werd opgebracht en de nagels werden gelakt! Tussendoor hebben de deelnemers een fotolijstje versierd waarin ze later de portretfoto kunnen doen, die tijdens de fotoshoot door fotograaf Jan van Oevelen van ieder van hen is gemaakt.

Nadat de deelnemers een voor een onder luid applaus en muziek over de catwalk hadden gelopen, om hun mooie vertoning aan het publiek te showen, kwam als spetterende eind act Leon Vugts optreden! Ook hij was onder de indruk van alle glitter and glamour en heeft de nodige nummers met ons gezongen.

                                                               Foto: Jan van Oevelen

De deelnemers, maar ook de vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt, hebben enorm genoten van deze fantastische dag! Wij hopen dat wij met de hulp van alle sponsoren volgend jaar weer een zesde editie kunnen realiseren. Graag willen wij iedereen die heeft geholpen om van deze dag een succes te maken bedanken! Onze dank gaat ook uit naar: Rabobank Tilburg, Jan van Oevelen van Jevo Fotografie, Albert Heijn Professor De Moorplein, Super de Boer Lieve Vrouweplein, Appelsien Groente en Fruit, EmTé Westermarkt, Groentenonline.nl, Hairmix, Sengers mode, Pom Ballon, Drogisterij Appels, Jaspers Verhuur, studentenvereniging Plato en alle anderen vrijwilligers!