Rondje Tilburg: haal je aanmoedigingsbord op!

Als trotse hoofdsponsor Rondje Tilburg begint het evenement steeds meer de kriebelen. Aanstaande zondag is het al zover. Verschillende hardlopers, fietsers en wandelaars zullen aan de start van de verschillende parcours staan. Wij hebben verschillende leuke verrassingen voor jullie in petto waarvan we er nu alvast eentje verklappen.

Zoals jullie weten, verspreiden we met carnaval verschillende Kwèèkers. Deze zijn altijd enorm populair en daarom hebben we besloten om voor Rondje Tilburg een speciale Kwèèker op groot formaat af te drukken. Deze zijn te gebruiken als aanmoedigingsbord.

Ook hebben we verschillende blanco aanmoedigingsborden waar jij jouw persoonlijke boodschap op kunt schrijven voor degene die je steunt. Haal een bord op en schrijf iets leuks op voor jouw vriend, kennis, collega, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin.

De Kwèèker en de blanco aanmoedigingsborden zijn vanaf NU op te halen bij ons op kantoor, gelegen aan de IJzerstraat 23a in Tilburg. Ben je deze week niet gelegen om tussen 9.00 – 17.00 uur bij ons op kantoor langs te komen, wees niet getreurd. We zullen de Kwèèker en aanmoedigingsborden ook tijdens het evenement uitdelen rondom de start- en finishplek.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhalen. Wie gaan jullie aanmoedigen en wat wil je hem of haar vertellen? De deur staat voor jullie wagenwijd open!