Ronnie Flex en Deuxperience naar 013 met ‘8 tour’

Ronnie Flex

Op vrijdag 15 maart 2019 komt Ronnie Flex samen met zijn Deuxperience band naar 013 voor een show rondom zijn nieuwe album ‘8’ dat in 2019 uitkomt. De ticketverkoop start vanaf zaterdag 27 oktober om 10.00 via 013.nl.

Ronnie kijkt enorm uit naar zijn voorjaarstour: “Optreden met Deuxperience is sowieso altijd te gek, maar een eigen tournee is extra bijzonder omdat je weet dat al die mensen speciaal voor jou komen. We zijn nu ook druk bezig met de voorbereidingen van onze AFAS-show en dat wordt sick, dus deze shows worden sowieso ook next-level.”

Lovende recensies

Samen met Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. Met zijn eigen instrument autotune en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt: “Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom.”

Ronnie Flex

Plasschaert, bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Flex, is bekend van multi-platina hits als ‘Energie’, ‘Blijf bij mij’ en ‘Drank en Drugs. Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. Op dit moment werkt hij aan zijn nieuwe album ‘8’ dat in 2019 uitkomt.

In het kort

  • Datum: vrijdag 15 maart 2019
  • Locatie: Poppodium 013 (Main Stage)
  • Tijd: 19.00 uur zaal open, 20.00 uur start
  • Tickets: €25,10 incl. servicekosten
  • Voorverkoop: zaterdag 27 oktober, 10.00 uur