Ruim 25 uittips voor dit weekend: Redhead Days, Silent Cinema en veel meer

uittips

Duizenden nieuwe studenten zijn gearriveerd, de scholen zijn begonnen en dus zit de vakantie er voor de meesten inmiddels wel op. Gelukkig is er genoeg te doen in ons eigen mooie stadje. Benieuwd wat? Wij zetten de allerleukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje. 

Meerdaagse events

  • Redhead Days in Tilburg: de roodharigendag, internationaal bekend als Redhead Days, komt dit weekend naar Tilburg. Het hele weekend is er van alles te doen in de stad. Het programma is heel erg uitgebreid en vind je op de website.
  • Openingsweekend Gastrobar RIX: na een proefdraaiperiode tijdens de Tilburgse kermis en een aantal weken klussen, opent Gastrobar RIX officieel haar deuren. Tijdens het openingsweekend kun je genieten van de heerlijke menukaart en profiteer je van voordeeltjes.
  • Feestweekend twintigjarig bestaan De Lollipop: er staat een groot podium en drie dagen lang staan er gigantisch veel dj’s op het podium. Ook zijn er optredens van verschillende drag’s.
  • Tilburgse Terrarium Dagen bij De Oliemeulen: de oudste reptielenbeurs van Nederland komt weer naar Tilburg. Met onder anderen: slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, voederdieren, terraria(benodigdheden), planten en diverse verenigingen.

Vrijdag 23 augustus 2019

Zaterdag 24 augustus 2019

Zondag 25 augustus 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!