Schrobbelèr viert vijftigjarig bestaan met surprise party in de Koepelhal

Schrobbelèr Surprise Party

Als je aan carnaval denkt, denk je aan Schrobbelèr. Sterker nog: als je aan Tilburg denkt, denk je aan Schrobbelèr. Het is niet voor niets dat dit heerlijke kruidenlikeur het ‘bloed van Tilburg’ wordt genoemd. Dit jaar bestaat Schrobbelèr vijftig jaar. Een prachtige mijlpaal die ze graag met de hele stad vieren. Dat gaan ze dan ook doen. En wel op zaterdag 30 september 2023 in de Koepelhal. Lees snel verder.

Schrobbelèr viert het vijftigjarig bestaan dus het liefste met alle vrienden en liefhebbers van dit heerlijke likeur. Ze willen nog niet teveel verklappen over dit feest, maar denk aan de gezelligste artiesten, veel confetti en een onvergetelijke avond helemaal in Schrobbelèr-sfeer. De avond begint om 19:30 uur en de organisatie laat alvast weten dat het aan te raden is om op tijd te komen. De hele avond zit namelijk bomvol verrassingen.

Kaarten zijn vanaf 29 januari 11:11 uur te koop via deze website. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Over Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook. Vanuit zijn huisbarretje ‘Bij den Schrobbelaar’, ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger.

Schrobbelèr bevat 21,5% alcohol en is gemaakt op basis van 43 kruiden. In één kruik zit de wettelijke hoeveelheid suiker. Daarom is het, ook volgens de wet, een kruidenlikeur. De samenstelling van Schrobbelèr is, zelfs na al die jaren, een goed bewaard familiegeheim. Deze kruiden bepalen namelijk de kenmerkende smaak van de likeur. Andere ingrediënten, zoals suiker en alcohol, komen van de suikerbiet. Het mengen van alle ingrediënten gebeurt in de Schrobbelèr-distilleerderij.

Meer informatie

Het wordt een ware Schrobbelèr Surprise Party. Een hoop houden ze dus tot het allerlaatste moment geheim. Maar geloof ons: hier wil je bij zijn. Het is een feest voor 18 jaar en ouder. Wil jij erbij zijn? Zorg dan dat je klaar zit op 29 januari om 11:11 uur om de eerste kaarten te bemachtigen. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het feest en het vijftigjarig jubileum van Schrobbelèr? Volg ze dan op Facebook en Instagram.

En bekijk ook even deze website! Daar staat alles wat je moet weten.