Sissy-Boy Tilburg weer geopend op Pieter Vreedeplein

sissy-boy

Kijk, zo zien we het graag: winkels in de binnenstad die na een verbouwing weer open gaan. Sissy-boy zou eigenlijk na een fikse verbouwing vrijdag pas openen, maar het zat mee: de winkel opende vandaag al de deuren. De lifestyle en kledingwinkel is verhuisd naar een groter pand aan het Pieter Vreedeplein. Ze zijn nu te vinden naast Tumble & Dry op nummer 105. 

Nieuw concept

De officiële opening van de winkel staat overigens nog steeds op vrijdag. Dat wordt niet super groot, maar er is wel champagne en cake. De grootste verandering van de nieuwe winkel is de grootte: het winkeloppervlak is namelijk dubbel zo groot.

Met de heropening van Sissy-boy lanceert de keten een nieuw concept. Daarin staan fashion, food, design en lifestyle nog meer centraal. Zo is er nu een herenafdeling en zijn de producten uit het Sissy-boy café (dat is verdwenen) nog wel te koop in de winkel. Op de locatie waar voorheen het café zat, komt trouwens het Duitse Coffee Fellows te zitten.

Verbouwingen Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein wordt momenteel flink onder handen genomen. Zo wordt er flink gewerkt om de Decathlon (boven de Plus) in orde te maken en maakt Hudson’s Bay zich klaar voor de opening volgende week donderdag (21 september). Recentelijk opende Rojami’s aan de Pieter Vreedestraat en is ook kinderkledingwinkel Tumble & Dry open.