Sneak peek van de ‘Led it Be’ Love Boat

sneakpeek

De Love Boat die binnenkort te zien is in de Piushaven is bijna klaar. Deze ‘Led it Be’ boot is een uniek drijvend lichtkunstobject van studio Vollaerszwart. De naam verklapt het al een beetje; de buitenkant van de boot is met led-lampen verlicht.

Nog twee weken en dan is de tewaterlatering van deze boot. Piushaven Levend Podium gaf een kleine sneak peek van dit speciale kunstwerk.

Sneak peek Love Boat

Piushaven Levend Podium geeft een kijkje in het tot leven komen van de Love Boat. Het ziet eruit alsof de boot al op het water kan, want de led-lampen lijken het inmiddels te doen. Wil jij meer foto’s zien van dit drijvend podium? Neem dan een kijkje op de website van de Piushaven.

sneakpeak
Foto: Piushaven Levend Podium

Officiële onthulling

Op 24 maart om 20:30 uur vindt de officiële onthulling van de ‘Led it Be’ boot plaats door gedeputeerde Henri Swinkels (leefbaarheid & cultuur) van de Provincie Noord-Brabant en wethouder Berend de Vries (Piushaven) van de gemeente Tilburg. De Love Boat ligt midden in de haven, tegenover de middenpier. Deze avond kun je genieten van een bijzonder concert op het water, waarbij de Love Boat een drijvend podium is.