Spare Rib Express Tilburg stopt met landelijke bestelsites

Spare Rib Express Tilburg is vanaf december niet langer te vinden op de grote landelijke bestelsites. Vanwege hoge tarieven besluit het filiaal in Tilburg alleen nog te bezorgen via de eigen website en app.

“De tarieven van de landelijke bestelsites groeien explosief terwijl de dienst hetzelfde blijft.” Vertelt eigenaar John Hendrikx van Spare Rib Express Tilburg. “Niemand durft eraf te gaan omdat ze bang zijn de boot te missen.” Maar ondanks de populariteit van de landelijke bestelsites durft John, net als vijf andere Spare Rib Express filialen, het wel aan.

Gunstige prijzen

Voor de klant is het in ieder geval een goede ontwikkeling. De prijzen zouden in verband met de stijgende tarieven verhoogd worden, op de landelijke bestelsite én eigen website. Nu Spare Rib Express Tilburg vanaf 1 december alleen nog bezorgt via de eigen website en app blijven de prijzen hetzelfde.

Op een paar fikse kortingen en acties op de eigen website na, verandert er volgens John eigenlijk weinig. “Behalve dat klanten moeten weten dat we er nog steeds zijn en dat je nu alleen nog via de website en app kunt bestellen.” Bestellen kan via de app voor iPhone of Android, via www.spareribexpress.nl of telefonisch via 013-5715177.