Spots voor een romantische valentijnsdate in Tilburg

valentijnsdag

De dag van de romantische liefdesafspraakjes komt er weer aan! Wil jij samen met je vriend(in), nieuwe lover of misschien wel stiekeme crush op date in Tilburg? Check hieronder een aantal tips om Valentijnsdag in eigen stad te vieren. 

Valentijnsdineren

Heb je zin om tijdens Valentijnsdag romantisch te dineren? Hieronder vind je een aantal Valentijnsmenu’s. Bekijk ook dit handige overzicht met alle eetgelegenheden in de binnenstad.

Villa de Vier Jaargetijden

Voor een goed gesprek, heerlijk eten en één-op-één quality time neem je jouw lief mee naar het romantische Villa de Vier Jaargetijden. Voor maar €35,- per persoon krijg je vier gangen, inclusief ontvangst met een cocktail de L’Amour. Extra leuk: op 14 februari is er één tweetal uit dat niet hoeft af te rekenen. Bekijk hier alvast het menu.

Auberge du Bonheur

Wil jij echt groots uitpakken tijdens Valentijnsdag? Ga dan eten bij Auberge du Bonheur. Je geniet daar op Valentijnsdag van een intiem diner met overheerlijke gerechten en wijnen. Benieuwd waaruit je kunt kiezen? Check snel het Valentijnsmenu.

Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg

Op dinsdag 14 februari schiet cupido z’n pijlen af in Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Verras jouw Valentijn met het speciale viergangen valentijnsdiner, geserveerd in een romantische ambiance. Van der Valk laat zich met de Gastro-diners van een nieuwe kant zien, met nóg hoger niveau waarbij culinaire smaakbeleving centraal staat. Klinkt veelbelovend, bekijk hier de menukaart van Van der Valk Hotel.

Anvers

Voor slechts €29,50 kun je al genieten van een vijfgangenmenu. Bij Anvers op de Oude Markt hanteren ze tijdens Valentijnsdag vriendelijke prijzen. Reserveer snel zodat je zeker bent van je plaatsje. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Check snel de menukaart van Anvers.

L’Orangerie

Wil je verrast worden tijdens Valentijnsdag? Bij L’Orangerie op de Korte Heuvel serveren ze op Valentijnsdag een vier gangen surprise menu inclusief glaasje bubbels voor €39,75.

Stad Parijs

Aan de rand van de Reeshof is Stad Parijs gevestigd. Ook zij staan tijdens Valentijnsdag voor je klaar met een heerlijk menu. Wonen je lover en jij in de Reeshof, Hulten, Gilze of Rijen en hebben jullie geen zin om naar de binnenstad van Tilburg te gaan? Rij dan de auto voor en houd de autodeur eens romantisch open voor je lief.

Café Stoffel

Een met liefde gemaakt Valentijnsdiner, met als voorafje een amuse van het huis? Genieten samen met de liefde van je leven bij café Stoffel kan van het Valentijnsdiner, met of zonder speciale upgrade voor maar €10,-, of van het filmmenu. Met het diner en een speciale upgrade beleven jullie gegarandeerd een romantische avond.

Uitjes op Valentijnsdag

Romantisch poolen

Poolen zeg je? Jazeker! Als de sfeer goed is, kun jij je date eens haarfijn laten zien hoe je zo’n keu vasthoudt. Flesje prosecco erbij en een gepersonaliseerde roos en de avond kan niet meer stuk. Ook lekker betaalbaar trouwens: twee uur poolen met verrassing kost €32,50. Meer info.

Stappen bij Studio Tilburg

Trakteer je lief op een lekker drankje, kijk hem of haar diep in de ogen, pak elkaar eens goed vast en dansen maar. Klinkt als een Valentijnsdate uit de boekjes toch? Bij Studio staan drie dj’s voor je klaar om de lekkerste lovesongs te laten horen. Het barpersoneel zorgt voor begeleidende borrels.

Filmpje pakken

Misschien ken je jouw date niet zo goed: ga dan voor de klassieker en pak een filmpje. Gaat het fout? Dan kun je je volledig richten op de bak popcorn en de film. Gaat alles volgens plan? Dan is de bios natuurlijk de perfecte plek om stiekem handje vast te houden. Check hier alvast welke zoete films er draaien bij Pathé, Euroscoop en Cinecitta.

Wat doe jij op Valentijnsdag? Ga je op date met je lover of kruip je met de kat op de bank?