Stichting EET Met je hart haalt ruim €13.000 op

Stichting met je hart

 Als je eind vorig jaar uiteten bent gegaan, heb je het vast gezien: de EET met je hart kaartjes op tafel bij 50 restaurants in Tilburg. Middels deze kaartjes werden de gasten gevraagd om 1 euro per tafelrekening te doneren aan Stichting Met je hart. Donderdag 16 maart werd de cheque met het eindbedrag van € 13.350 door Burgemeester Noordanus overhandigd bij restaurant RAW. Hier kwamen restaurateurs, vrijwilligers, ouderen en organisatie bijeenkwamen voor de onthulling. 

Stichting Met je hart

Deze stichting organiseert sociale ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Een campagne waar bewust voor is gekozen, samen (uit) eten verbindt en deze verbinding is nu juist het doel dat de stichting voor ogen heeft. Mede met de opbrengsten van deze actie realiseren zij voor zo’n 260 Tilburgse ouderen vele mooie momenten. Dit zijn veelal etentjes bij de restaurants maar ook grote activiteiten zoals een high tea op Tilburg Culinair, een kermisbingo in de bierhal en fruhshoppen bij Oktoberfest.

Burgemeester Noordanus

De burgemeester draagt stichting Met je hart naar eigen zeggen een warm hart toe en hij prees de organisatie voor hun ondernemersgeest, waarmee zij zoveel activiteiten zonder subsidie mogelijk weten te maken. Een voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid waarmee de stichting laat zien dat je met enthousiasme en inzet veel moois neer kunt zetten.

Ken je ook iemand die wel eens wat extra kleur in het leven verdient? Twijfel dan niet en stuur een mail naar tilburg@metjehart.nl. Ben je zelf enthousiast geworden en zou je graag eens helpen als vrijwilliger. Ook dan kun je een mailtje sturen naar tilburg@metjehart.nl voor meer informatie. Neem gerust eens een kijkje op de website of op de lokale Facebook pagina Stichting met je hart Tilburg.