Support your locals: Elfde Gebod, Gin Fizz en Cat’s Back komen met gezamenlijke cadeaukaart

cadeaukaart

Het is een moeilijke periode voor horecaondernemers, dus moeten ze creatief zijn. ’t Elfde Gebod, Gin Fizz en The Cat’s Back bundelen hun krachten in deze moeilijke periode. Dat de drie zaken de komende tijd gesloten zijn, betekent niet dat ze stilzitten. Ze doen er alles aan om gasten te verwelkomen wanneer de deuren van de horeca weer open mogen. De gasten kunnen hier een belangrijke rol inspelen door de horeca te steunen.

Cadeaukaart

’t Elfde Gebod, Gin Fizz en The Cat’s Back lanceren met z’n drieën een cadeaukaart. Deze zijn bij alle drie de zaken in te leveren wanneer deze weer open zijn, ook is het mogelijk om de cadeaubon in verschillende delen bij de drie zaken te besteden. De cadeaukaart is te bestellen via een mailtje (info@hetelfdegebod.eu) of een Whatsappje (06-42807726) met je volledige naam, adres en gewenste bedrag.

Fles wijn bij je cadeaubon

De bedragen die je kunt bestellen voor op de cadeaukaart zijn €25, €50, €75, €100, €150 en €200. Na de bestelling ontvang je een betaalverzoek en wordt de kaart op de post naar je toegestuurd. Bestel je de kaart voor woensdag 1 april, dan bezorgen ze de kaart thuis en ontvang je er een lekkere fles wijn bij.