Technisch Lego, limonadefabriek en meer: druk programma bij Ontdekstation013 tijdens carnavalsvakantie

Ga jij ook carnaval vieren, maar weet je niet zo goed wat je daarna in je vakantie kunt gaan doen (met de kinderen)? Ontdekstation013 is vanaf woensdag 26 februari open en daar is van alles te doen en te beleven. Check hieronder het programma en prik een datum!

Extra fijn: alle activiteiten van Ontdekstation013 vinden binnen plaats. En met de weersverwachtingen voor de carnavalsvakantie is dat zeker niet vervelend.

Toffe activiteiten op een rij

Technisch Lego: Lego We Do

Zijn jouw kinderen helemaal gek op Lego? Met Lego We Do kun je een robot of bijzonder voertuig maken. Koppel het gemaakte bouwwerk met sensoren aan een iPad en laat het bewegen, draaien en rijden! Met de handige software is het programmeren een eitje.

Maak je eigen drumbeat

Zijn jouw koters gek op muziek? Laat ze dan meedoen met de geluidsworkshop: ze leren hier hoe geluid werkt. Want wat zijn geluidsgolven? En hoe maak je zelf muziek? Ze kunnen aan de slag met een programmeerbare synthesizer of drum.

carnavalsvakantie ontdekstation013
Geluidsworkshop

Limonadefabriek

Kinderen krijgen ook de kans hun eigen limonade te maken in de Limonadefabriek! Speciaal ontwikkeld voor kinderen tot acht jaar. Er is een hele stellage, waaruit ze hun eigen glaasje kunnen tappen. En dan proeven maar! Wie weet is de zelfgemaakte limonade wel de lekkerste die ze ooit geproefd hebben…

Vincents Tekenlokaal

Een paar keer per dag gaat Vincents Tekenlokaal open en kunnen kinderen vrij tekenen op de digitale tekentablets. Ontdek de ontelbare mogelijkheden van digitaal tekenen!  Wil je weten hoe laat het tekenlokaal precies open is? Bel dan vanaf 11.00 uur naar Ontdekstation013 voor het actuele dagprogramma of kijk op de stories op Instagram (@ODS013tilburg).

Horecahoek

Ontdekstation013 is vanaf 11.00 uur open. Kom gerust al zo vroeg, dan is het vaak nog lekker rustig en kun je overal goed terecht. In de horecahoek kun je een heerlijk kopje koffie, tosti of poffertjes bestellen. En dan kunnen de kids na de lunch weer verder op ontdekkingstocht.

Openingstijden

Ontdekstation013 is geopend van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart tussen 11.00 en 17.00 uur. Tijdens de carnavalsdagen (21 t/m 25 februari) zijn ze gesloten. Kijk voor meer informatie op de website.

Entreeprijzen: € 7,50 voor kinderen (vanaf 4 jaar) en € 2,50 voor volwassenen. Let op! Ontdekstation013 hanteert een ‘pin only’ beleid. Je kunt hier niet met contant geld betalen.