Tilburg danst verder in 2012!

Dansmaand oktober 2011 zit er op, maar echte liefhebbers kunnen al uitkijken naar het volgende dansevent. Op 24, 25 en 26 februari 2012 swingt Tilburg, dé dansstad van Nederland, verder tijdens Tilburg Moves. Tijdens dit dansspektakel met wedstrijden in latin en ballroom laten internationale topdansers hun moves zien aan het grote publiek.

Tilburg Moves is een uniek internationaal danskampioenschap dat podium biedt aan latin- en ballroomdansers van over de hele wereld. Het evenement en de wedstrijden zijn erkend door de WDSF (World Dance Sport Federation), dat dansers in meer dan tachtig landen over de hele wereld vertegenwoordigt. De wedstrijden vinden plaats in verschillende klassen en maken onderdeel uit van de world ranking. In 2011 was Tilburg Moves met 1500 dansers en 5000 bezoekers een groot succes.

Jong talent
Tijdens haar vierde editie groeit Tilburg Moves opnieuw met de toevoeging van twee nieuwe wedstrijden. Met de komst van de WDSF Youth Competition voor Latin en Standard komen jonge internationale toptalenten tot 18 jaar in actie. Op zaterdag en zondag laten zij in Tilburg zien wat ze in huis hebben. Net als afgelopen jaar vindt het event plaats op topsportlocatie T-Kwadraat.

Meer informatie
Tilburg Moves duurt van vrijdagmiddag tot en met zondagavond en is voor iedereen toegankelijk. Ga voor het volledige dansprogramma, de ticketverkoop en aanvullende informatie over Tilburg Moves, ga naar https://www.tilburgmoves.nl of neem contact op via onderstaande gegevens.