Tilburg dit weekend: veel kerstmarkten, Tilburg Zingt & veel feestjes

tilburg dit weekend

Wil je niets missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder want ook deze week hebben we de leukste uittips op 14, 15 en 16 december 2018 voor je op een rijtje gezet. 

Uitgelichte uittips:

Winter in Tilburg: uitgebreid programma

Dit weekend is er rondom de winterbeleving in de Tilburgse binnenstad heel erg veel te doen. Wij zetten het programma voor je op een rijtje:

Vrijdag: kerstmarkt op het Ketelhavenplein

Van 16:00 – 21:30 uur kun je op het Ketelhavenplein in de Reeshof genieten van een uitgebreide kerstmarkt. Er zijn een hele hoop kramen en verschillende optredens. Ook is er voor de kids heel erg veel te doen. De markt is gratis te bezoeken.

Vrijdag: clubnacht Zwoel in Club Smederij

Van 23:00 – 04:00 kun je heerlijk dansen tijdens deze nieuwe clubnacht in dé uitgaanslocatie van de Tilburgse Spoorzone. Er zijn nog kaarten te koop.

Zaterdag: feestelijke muziekperformance in de LocHal

Onlangs werd de imposante LocHal in gebruik genomen door Seats2meet Tilburg. Het is prachtig geworden en aanstaande zondag is iedereen van harte welkom om het gebouw te bekijken en te genieten van een muziekperformance door Footnote100.

Vrijdag 14 december 2018

Zaterdag 15 december 2018

Zondag 16 december 2018

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittip van het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.