Tilburg Spint 2011 weer groot succes!

Foto's Tilburg Spint 2011

Na een ongelofelijk succesvolle editie van 2009 en 2010 organiseerde de stichting typisch Tilburg haar derde spinningevenement Tilburg Spint. Ruim 400 fietsers hebben zich ingezet voor het Verbeeten Fonds.

Tilburg Spint was dit jaar te gast bij bioscoopcomplex Euroscoop. Met ruim 300 spinningfietsen begeleid door een DJ, aromajockey en visuele ondersteuning via grote schermen in het hele complex, waren alle ingredienten aanwezig voor deze 4 uur durende spinningmarathon.

De fietsers werden goed verzorgd. Er werd continue water aangesleept, sportmasseurs stonden paraat en er is gezorgd voor pasta achteraf. Tijdens het fietsen werden de sporters vermaakt door optredens varierend van een percussieband tot aan lingerieshows.

De opbrengst van Tilburg Spint wordt samen met de opbrengst van de Typisch Tilburg Kalender eind dit jaar aangeboden aan het Verbeeten Fonds.

Voor het goede doel
Dit jaar werd er maar liefst 240 minuten lang gefietst waarbij geld ingezameld werd voor het dr. Verbeeten fonds, zie www.verbeetenfonds.nl. Zij zetten zich in voor kankerpatiënten met als doel het stimuleren van onderzoek naar behandelingen en het bieden van middelen om de voorlichting en begeleiding van de patiënten nog verder te verbeteren.

> Foto's Tilburg Spint 2011
> Foto's Tilburg Spint 2010
> Foto's Tilburg Spint 2009

Meer informatie:
www.tilburgspint.nl 

www.typischtilburg.nl