logo

Tilburg Studenten Festival op het Piusplein

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar een nieuwe editie van het Tilburg Studenten Festival plaats. Op vrijdag 21 juni kan iedereen weer genieten van diverse bands, live-acts en dj's. Voor deze negende editie is de organisatie uitgeweken naar het Piusplein, wat de sfeer alleen maar ten goede zal komen! Ook deze editie is uiteraard gratis en voor iedereen toegankelijk.

Dit jaar hebben we weer een mooie line-up bij elkaar weten te scharrelen. Cristopher Green zal dit jaar op het TSF-podium staan! Deze opkomende artiest opent Neerlands grootste festival Pinkpop, en je kan hem en zijn band een weekje erna gratis bewonderen op Neerlands léukste festival!

Ook coverband Up Yours zal op 21 juni zijn kunsten komen vertonen. In 2012 heeft deze band meegedaan aan Clash of the Coverbands. Up Yours schopte het tot de Grande Finale van deze gerenommeerde wedstrijd en eindigde uiteindelijk zelfs op de 2e plaats!

Verder zal ook SquareElectric op het podium te bewonderen zijn. SquarElectric is een duo, bestaande uit drummer/producer Michael Schack en DJ/Electro wizz Steve Pittoors. Verwacht geen typische dj + live muzikant combinatie. Wat dan wel? Een retestrak spelende electronische drummer die zijn beats afvuurt op de goddeloze samples van de met knopjes gewapende wattman.

Dirtcaps zal Tilburg Studenten Festival afsluiten. Dit DJ-duo heeft al op vele grote podia gestaan, waaronder Dance Valley. Echter, het meest bekend zijn zij van de hit “Money on my mind” samen met the Million Plan. Deze plaat heeft in vrijwel elke top 40 hitlijst in Nederland gestaan, en kan jou dus ook niet ontgaan zijn!

Houd de komende weken de website en de Facebookpagina van TSF goed in de gaten, want hierop zullen nog een hoop nieuwe dingen bekend worden gemaakt!

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 21 juni vanaf 18:30 uur!

Bekijk hier de foto's van vorig jaar om alvast in de stemming te komen!