Tilburg Zingt keert dit jaar weer terug naar de Schouwburgring

tilburg zingt

Door het bezoek van de Koninklijke familie was Tilburg Zingt vorig jaar even anders dan anders. Zo stond het podium op de hoek van het Piusplein en Paleisring en was het evenement net even wat groter dan voorheen. Dit jaar keert het grootste meezingevenement van Nederland weer terug op de oude vertrouwde locatie aan de Schouwburgring.

Tilburg Zingt vindt plaats op Koningsnacht, in dit geval op donderdag 26 april 2018. Dit jaar wordt evenement voor de vijftiende keer georganiseerd. Al die jaren is het een regelrechte hit in Tilburg waar duizenden bezoekers op af komen. Deze editie staan er ruim 135 koorleden op het podium die de welbekende playlist aan bekende hits zingen. Deze wordt vooraf bekend gemaakt en is ter plekke – inclusief songteksten – terug te vinden in de gratis krantjes.

Meer info

Tilburg Zingt barst dit jaar los om 18.00 uur. Totdat het eerst nummer van start gaat, draait een DJ het publiek al goed warm. Nadat je het Wilhelmus gezongen hebt voor de verjaardag van Koning Willem-Alexander gaat om 01.00 uur de afterparty verder in de Stadhuisstraat. Verder handig om te weten: er zijn meerdere foodkramen aanwezig en toegang tot Tilburg Zingt is zoals altijd helemaal gratis.