logo

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel keert terug met derde editie: kaartverkoop van start

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Na twee uitverkochte edities, organiseren Tilburg.com en EVE ook dit jaar weer Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel. De borrel wordt op vrijdag 3 januari 2020 georganiseerd en de kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Al twee jaar genoten ruim duizend feestvierders van de gezelligste nieuwjaarsborrel bij EVE in de Spoorzone. Het concept: samen met je mede-Tilburgers in een gezellige ambiance proosten op het nieuwe jaar. Iedereen die graag met vrienden, familie en collega’s proost op het nieuwe jaar is uiteraard van harte welkom.

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel start als borrel en transformeert naarmate de avond vordert in spetterend feest. Meerdere dj’s staan achter de draaitafels, er wordt gezorgd voor entertainment en uiteraard zijn er ook verschillende hapjes te verkrijgen.

Kaarten kopen

Zoals je in de intro al las, waren voorgaande edities stijf uitverkocht. Zorg daarom dat je deze editie niet mist en schaf snel je tickets aan.

  • Early bird tickets: €7,50 (exclusief servicekosten) – UITVERKOCHT
  • Regular tickets: €9,50 (exclusief servicekosten)
  • Groepsticketverkoop (start als early birds zijn uitverkocht): €75,- (exclusief servicekosten) voor tien tickets
  • Kluisjes aanwezig

Businesssarrangementen

Voor bedrijven zijn er verschillende businessarrangementen beschikbaar. Meer informatie kun je opvragen door te mailen naar laura@tilburg.com.

In de stemming komen

Wil jij alvast in de stemming komen? Check dan hieronder de aftermovie die door Jules van Iperen is gemaakt vorige editie. Op je gemakje door de foto’s swipen? Check dan vooral het fotoalbum. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwjaarsborrel? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement.