Tilburgs limoncellomerk Pulcinos maakt ook dit jaar limoncello-oliebollen!

limoncello oliebollen

De jaarwisseling komt dichterbij! Naast de inkoop van vuurwerk, champagne en lekker eten, horen oliebollen ook bij de Nederlandse traditie van Oud & Nieuw! Wil jij extra uitpakken? Dan hebben wij een tip voor je! Het Tilburgse limoncellomerk Pulcinos gaat namelijk ook dit jaar weer limoncello-oliebollen maken.

De limoncello-oliebollen zijn vanaf donderdag 22 december te koop in delicatessenwinkel Satiata in het Tilburgse Dwaalgebied. De oliebollen worden op een bijzondere manier gemaakt. Zo wordt de limoncello van Pulcinos verwerkt in bakkersroom. Deze bakkersroom zit uiteindelijk in de oliebollen. Wij hebben ze al een paar keer op en garanderen jullie: ze zijn super! Naast lekkere oliebollen, scoor je bij Satiata ook Italiaanse delicatessenproducten, ruim 100 heerlijke wijnen, de likeuren van Pulcinos en allerlei andere lekkernijen om je feestdagen compleet te maken.

Limoncello-oliebollen bestellen

Wil jij de limoncello-oliebollen alvast bestellen en op Oudjaarsdag ophalen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar contact@pulcinos.nl of stuur de een appje op 013-2045111 met je bestelling. De limoncello-oliebollen kosten €1,90 per stuk. Ook is het mogelijk om naturel oliebollen te bestellen.

Satiata open op Oudejaarsdag

Sowieso is het de moeite waard om tijdens Oudejaarsdag Satiata te bezoeken. Ze hebben namelijk een kraampje voor de deur met muziek en verkopen naast de oliebollen ook heerlijke warme chocomel met slagroom en arancello erin. Daarnaast hebben ze verschillende natuurchampagnes om het nieuwe jaar in te luiden en is de winkel geopend voor je laatste inkopen voor Oud & Nieuw. Zo kun jij ook op Oudejaarsdag nog een fles limoncello van Pulcinos, heerlijke whisky, cognac, champagne of wijn scoren.

Satiata is gevestigd aan het Radiopleintje en op Oudejaarsdag geopend tussen 12:00 – 15:30 uur.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Pulcinos? Naast het limoncellomerk, hebben ze namelijk ook een restaurant in het Dwaalgebied. Alles over Pulcinos en Satiata vind je op deze website.