Tilburgse festivals, evenementen & horeca komen dit weekend in actie: check hier de route van Unmute Us Tilburg

unmute us

Na een grote demonstratie in Amsterdam, komt Unmute Us dit weekend wederom in meerdere steden in actie. Zo ook in Tilburg. Tilburgse festivals, evenementen & horeca komen in actie en demonstreren op zaterdag 11 september. De demonstratie start om 14:00 uur vanaf het Stuivesantsplein. De demonstratie eindigt op het Willemsplein. Lees verder. 

Foto: WOO HAH! Festival voor de coronapandemie

Verschillende grote en kleine festivals en evenementenorganisatoren in Tilburg sluiten zich aan. Van Poppodium 013 tot Club Smederij en van WOO HAH! Festival tot Spoorpark Live en veel meer. Ook Tilburgse horeca doet mee. Denk bijvoorbeeld aan Café Philip, Bruin Kafee, The Cat’s Back, Cul de Sac en Gin Fizz.

Route Unmute Us Tilburg

Benieuwd naar de route van Unmute Us in Tilburg? Check de route hieronder.

unmute us tilburg

Over Unmute Us

De Nederlandse evenementenbranche ligt al ruim anderhalf jaar stil. Voor alle mensen die in deze branche werkzaam zijn – dat zijn er ruim 100.000 – is dat een enorme ramp. Vanaf het begin van de coronacrisis heeft de evenementenbranche geluisterd, aangehoord en ingestemd. De evenementensector wil perspectief en vooral weer doen waar ze goed in zijn: het creëren van veilige belevenissen voor iedereen. Maar zoals de organisatie van Unmute Us zegt: ‘Het kabinet houdt ons op mute’. En dus organiseren ze – na een succesvolle protestmars in Amsterdam – meerdere protestmarsen in heel het land.

De boodschap: stop het willekeurige beleid en laat de evenementenbranche open gaan.

Meer informatie

Wil je meer weten over Unmute Us? Check dan vooral de website en de Facebookpagina.