Tilburgse kunstenaar deelt positieve stickers uit en ziet ze nu in de hele stad opduiken

positieve boodschap

Heb jij ze al gespot? Stickers met leuke tekeningen en een positieve boodschap die op verschillende plekken in de stad opduiken. Speciaal om elkaar er even aan te herinneren dat er ook weer betere tijden komen. Het is een initiatief van Tilburgse kunstenaar Atilla. Hij heeft de stickers gemaakt en uitgedeeld aan mensen en komt ze nu overal weer tegen!

Foto’s: Atilla (check hier zijn Instagram)

Extra leuk hieraan is dat positieve boodschappen bij de tekening, zoals ‘Het komt ammel goed’ en ‘Je toekomst is mooi’, zijn geschreven in verschillende talen. “Op die manier is het toegankelijk voor de heerlijke multi-culti samenleving hier in Tilburg,” vertelt Atilla.

Geen vervuiling

Goed om te weten, is dat de stickers eigenlijk geen echte stickers zijn. “Het is heel dun papier wat oplost en vervolgens weer verdwijnt,” vertelt de kunstenares. “Ook is het heel makkelijk van een oppervlakte af te trekken. Er is dus geen sprake van vervuiling of van schade van objecten. Daarbij komt: een klein A4tje vol positiviteit kan in mijn ogen geen kwaad.”

Veel liefde en sterkte

Atilla hoopt dat mensen echt iets aan haar positieve boodschap hebben en dat ze ze nog op veel plekken in de stad terug gaat zien. “Verder wens ik iedereen heel veel sterkte en liefde toe in deze moeilijke tijd!”