Tilburgse Senna showt handgemaakte kledinglijn RE-USE in Hall of Fame

RE-USE

Begin dit jaar zette de Tilburgse Senna van Esch een crowdfundactie op voor haar eigen duurzame kledingmerk Sevaes. En met succes! Dankzij 123 donaties haalde de ontwerpster de benodigde €5.550 euro op om haar collectie RE-USE te kunnen maken. Op vrijdag 13 september is haar collectie voor het eerst te bewonderen in de Hall of Fame.

Senna wilt met haar collectie RE-USE een bewustzijn creëren, waarbij kleding gerespecteerd moet worden als een waardevol product. En dus niet bestemd is om na enkele keren dragen, weg te gooien. Zo maakt ze van oude denim kleding weer nieuwe kleding met de patchwork methode. Senna van Esch is een beginnende mode ontwerpster uit Tilburg en studeerde in 2017 af aan het ROC Tilburg. Sindsdien werkt ze aan haar modelijn Sevaes.

Presentatie van RE-USE in de Hall of Fame

Het programma zal niet alleen bestaan uit een modeshow. Senna wil graag meer meegeven. Zo wil ze mensen ook inspireren en informeren over de impact van de fast fashion industrie op het milieu. Ook krijg je tips om je garderobe duurzamer te maken door Alexandra van ‘My slow world’. Na de modeshow kun je genieten van een borrel en is er een dj aanwezig om wat fijne plaatjes te draaien.

Wil je erbij zijn? Tickets zijn € 10,- en kun je kopen via deze link.