Tilburgse student Bjorn maakt met verschillende dj’s opnames in de LocHal: iedere week andere set te beluisteren

De Tilburgse student Bjorn Stoop heeft als stageopdracht verschillende opnames gemaakt in de LocHal. De livestreams zullen worden uitgezonden op het Mixcloud account van Het Verbond. Dj Easttown is de eerst volgende dj die op een livestream gaat draaien.

dj-opnames

Het is belangrijk om in deze tijden niet stil te zetten en dj’s een podium te geven. Bjorn Stoop draait zelf onder de naam ‘Stoob’ en heeft drie andere dj’s uitgenodigd voor deze opnames. Nog nooit eerder zijn er dj-opnames gemaakt in de LocHal en dit is een unieke locatie voor zowel de dj als de organisatie waar Bjorn zijn stage volgt.

Bjorn volgt de opleiding CO IEMES (Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies) op de Fontys in Tilburg. Inmiddels zit hij in zijn derde jaar en heeft hij ervoor gekozen om zijn stage te doen bij Het Verbond Student Techno in Tilburg. Vanuit Het Verbond is er de opdracht gegeven om verschillende livestreams te organiseren op een unieke locatie in Tilburg. Voor deze livestreams zijn in totaal vier dj’s uitgenodigd, namelijk Easttown, Syben Ray, DaFreeze en Stoob.

Het Verbond Student Techno

Binnen de Tilburgse clubscene zijn er verschillende organisaties, waaronder Het Verbond. Normaliter worden de evenementen gehouden bij de BACKYARD van Tilburg, dit is de achteringang van De Heuvel Gallery. De feesten zijn intiem met een rauw randje en er worden veel verschillende house- en techno artiesten uitgenodigd voor deze evenementen. De dj’s staan op deze evenementen altijd in het midden van de zaal wat zorgt voor een intieme setting. Het Verbond werkt altijd met een all-in-one concept en hierdoor betaal je een vast bedrag voor onbeperkt bier, wijn en fris inclusief de entree.

Stoob

Bjorn Stoop, ook wel Stoob genoemd, is een 25-jarige dj die ongeveer twee jaar geleden is begonnen met draaien. Na lang zoeken heeft hij zijn stijl binnen de elektronische muziek gevonden. Hij focust zich op melodieuze house & techno en probeert hiermee altijd een interessante sfeer te creëren. In het afgelopen jaar heeft Stoob twee track releases gedaan en is momenteel bezig met een derde track. Hij heeft op verschillende plekken gedraaid in Tilburg, namelijk in de Gin Fizz, bij Club Smederij, Het Verbond en andere organisaties buiten Tilburg.

 

Check hier de livestreams