Toffe werkgever: Beekse bergen zoekt versterking voor nieuwe seizoen

vacatures bij Beekse Bergen

Op een steenworp afstand van Tilburg vind je de Beekse Bergen. Met het Safaripark, Speelland, Safari Resort, vakantiepark én camping een hele populaire attractie voor zowel toeristen als locals. Omdat het hoogseizoen steeds dichterbij komt, en de deuren van Speelland binnenkort weer openen, is de Beekse Bergen op zoek naar versterking. Bekijk hier de leukste vacatures bij Beekse Bergen op een rij en solliciteer direct!

Horeca

Vacatures bij Beekse bergen

Safaripark Beekse Bergen zoekt horecamedewerkers

Wil jij lekker werken tussen de giraffen, zebra’s en neushoorns? Dat kan! Safaripark Beekse Bergen is nu op zoek naar horecamedewerkers voor de weekenden en vakanties. De werktijden zijn erg flexibel, de dag wordt altijd afgesloten met een lekker drankje en als bonus heb je ook nog eens gratis toegang tot het park. Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Verder:

Overig

vacatures bij Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen zoekt medewerker gastenservice

Lijkt het jou leuk om gasten te ontvangen in het unieke Safari Resort van Beekse Bergen? Ze zijn momenteel op zoek naar een medewerker voor de gastenservice. Je belangrijkste taken zijn: het verstrekken van informatie over de omgeving, reserveringen maken voor activiteiten of het restaurant, kassa- en winkelwerkzaamheden en nog veel meer. Meer weten over deze parttime functie? Bekijk hier de vacature.

Speelland Beekse Bergen zoekt attractiemedewerker

Bij Speelland Beekse Bergen kunnen gasten tijdens het hoogseizoen genieten van strand, glijbanen, wateractiviteiten en leuke attracties. Om te zorgen dat er op een veilige manier gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten, is Beekse Bergen op zoek naar parttime attractiemedewerkers voor het nieuwe seizoen. Bekijk de volledige vacature voor meer informatie.

Verder:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: