Trouwen in hartje centrum bij Villa de Vier Jaargetijden

trouwlocatie

De lente is weer begonnen en daarmee ook het trouwseizoen, want trouwen doe je natuurlijk het liefst op een zonnige dag. Maar naast zon, wil je ook trouwen in een mooie omgeving en dat kan in Tilburg. Bij Villa de Vier Jaargetijden kun je elkaar namelijk het ja-woord geven in de Franse Beeldentuin.

De villa in de Noordstraat is een officiële trouwlocatie vanuit de gemeente. Je hoeft dus voor de ceremonie niet meer naar het gemeentehuis, de ambtenaar komt naar jou. Ondanks dat het in het centrum is, is dit een groene en rustige omgeving. ‘’De verrassende tuin maakt Villa de Vier Jaargetijden een unieke locatie om te trouwen in hartje centrum,’’ zegt salesmanager Nicky Foesenek. In deze stadsvilla verzorgen Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep alles rondom jouw droombruiloft.

Hele bruiloft op één locatie

Bij Villa de Vier Jaargetijden kun je de gehele bruiloft op één locatie vieren. Foto’s maken, de ceremonie, het diner en zelfs het feest kan hier gegeven worden. ‘’Het geeft zoveel meer rust. Het bruidspaar komt bij de villa aan en hoeft hier niet meer weg. Alles wordt voor ze geregeld.’’

De meeste mensen trouwen het liefst in het zonnetje. Helaas kan Tilburg je geen goed weer beloven op de dag van je leven. Maar daar is aan gedacht; in plaats van in een partytent of een klein schuurtje kan de ceremonie in de daarvoor ingerichte serre gegeven worden. Met zicht naar de tuin en mooi licht binnen heb je dan nog steeds het buitengevoel.

trouwlocatie

Trouwlocatie in thema

Qua aankleding zit je volgens Nicky nergens aan vast. Thema’s mogen zelf bedacht worden, van klassiek tot bohemian. Bonheur Horeca Groep ontvangt de gast graag voorafgaand aan de dag om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Vervolgens kijken ze wat echt bij het bruidspaar past. Voor wat extra hulp hebben zij hierin verschillende partners en denkt ook hun team mee. ‘’De villa is al heel sfeervol en er zit veel karakter in het pand. Maar er kan veel gedaan worden met de details qua aankleding en decoratie.’’ Vertelt Nicky.

De ceremonie, het diner, het feest en dus ook het thema zijn naar wens in te vullen. ‘’Geen bruiloft is hetzelfde, en dat maakt het ook wel weer leuk. Er komen altijd persoonlijke details aan bod en we maken alles speciaal op maat voor het bruidspaar.’’ Wil jij bijvoorbeeld trouwen in de sneeuw met een Winter Wonderland thema? Dan kan dat, zelfs in de zomer. Er kan dan voor de borrel een gezellige wintertuin gemaakt worden met vuurkorven.

Trouwlocatie

Gezellige barbecue of chic diner

Ook het diner kan naar eigen wens ingevuld worden. ‘’Er is geen standaard bruiloft pakket, omdat wij vinden dat iedere bruiloft iets persoonlijks moet zijn.’’ Past een gezellige barbecue in de tuin bij jou? Of heb je liever een zes-gangen luxe diner aan een chic gedekte tafel? “We denken graag mee binnen ieder budget. Het is een chique maar wel toegankelijk villa voor iedereen.’’ In samenwerking met Prins Heerlijk kunnen zij jouw lievelingsgerecht vers serveren.

In de balzaal kan het feest gegeven worden. In deze ruimte is alles aanwezig om een leuk feest te vieren tot een uurtje of 2. Villa de Vier Jaargetijden kan tot 300 gasten verwelkomen: een trouwlocatie voor zowel kleine groepen als grote gezelschappen.

Je huwelijksnacht in de bruidssuite

Naast het huwelijksfeest en de ceremonie is er ook een mogelijkheid om meteen je huwelijksnacht te boeken. In een bosrijke omgeving kun je in de bruidssuite van Auberge du Bonheur als bruidspaar je huwelijk verder samen inluiden. Het vervoer hier naartoe is geregeld, net als een fles champagne en een romantisch ontbijtje op bed. Wil je reserveren of meer informatie? Bekijk dan de website.

DSC_0030