Twee nieuwkomers in de binnenstad: NEW YORKER en MSCH Copenhagen open!

new yorker tilburg msch copenhagen tilburg

Al een tijdje niet in de stad geweest? Of misschien twee weken niet? Dan is het de moeite om weer een kijkje te gaan nemen. Nadat vorige week Sprinter en America Today hun deuren openden in respectievelijk de Heuvelstraat en de Emmapassage, verwelkomen we ook deze week twee nieuwkomers. NEW YORKER en MSCH Copenhagen zijn namelijk open!

NEW YORKER

De gloednieuwe winkel van NEW YORKER heeft zowel een ingang aan de Heuvelstraat als aan de Emmapassage. De winkel is enorm en bestaat uit twee verdiepingen, net zoals dat destijds was toen C&A nog in het pand was gevestigd. Het concept is voornamelijk populair onder de jeugd doordat ze inspelen op actuele trends. Je vindt er kleding voor mannen en vrouwen en ze hebben ook een heleboel accessoires. Van schoenen tot sieraden en van tassen tot badkleding.

NEW YORKER had al verschillende winkels in Nederland, waaronder in Rotterdam, Nijmegen en Den Bosch. Daar is Tilburg dus bijgekomen. Ga vooral een kijkje nemen!

MSCH Copenhagen

MSCH Copenhagen – spreek uit als ‘Mosch’ – is mogelijk een iets minder bekende naam in Nederland. De winkel verkoopt minimalistische kleding voor dames. Verwacht rustige Scandinavische designs met rustige kleuren. Je vindt de winkel in de Emmapassage tegenover de Søstrene Grene. Eerder opende het concept ook al winkels in Amsterdam, Zwolle, Amersfoort en meer plekken.

Meer informatie

Beide winkels zijn geopend tijdens de reguliere openingstijden van de Tilburgse binnenstad. Wij zijn alvast langsgegaan bij de twee nieuwe winkels om een kijkje te nemen. Nieuwsgierig geworden? Volg ons dan snel op TikTok. Onze beelden zetten we snel online op dit kanaal.