Tweede sleutel Q-music ijsblok Tilburg gevallen!

Met officieel 2.172.320 seconden op de teller, is Els van der Nol uit Oostvoorne de winnares van de tweede Mini cooper van het Q-music ijsblok in Tilburg.

“Dat het snel ging hadden we vanmorgen al gezien maar dat het zo snel zou gaan hadden we niet gedacht…. Vanmorgen rond 5 minuten voor half 12 was het al zover. De tweede sleutel viel uit het Q-ijsblok en gleed op de grond! Els had het aantal seconden helemaal precies voorspeld en heeft maar 1 sms gestuurd”, aldus een medewerker van Q music.

De gelukkige winnaar van de eerste Mini Cooper is Jos Langens uit Wijchen. Hij zat er met zijn voorspelling slechts 15 seconden naast!

Het spel gaat door!

Er is nog één sleutel over in het behoorlijk gesmolten Q-ijsblok. Je maakt nog steeds kans een Mini Cooper door via een sms laten weten wanneer je denkt dat de overgebleven sleutel op de grond zal vallen. Sms daarvoor IJSBLOK en het aantal seconden naar 9596.

Elke dag, totdat alle sleutels gevallen zijn, zendt Q-music live vanaf de Heuvel in Tilburg uit. Kom ook eens langs om te kijken en de dj’s aan het werk te zien!