Typisch Tilburg: Stem op jouw favoriete bekende Tilburger

Ook dit jaar komt er weer een schitterende Typisch Tilburg Kalender uit. Dit jaar staan bekende Tilburgers centraal.

Thema 2015
Vorig jaar zijn de modellen voor de kalender gekozen tijdens de modellenwedstrijd. Dit jaar gaan we het anders doen. Het thema voor de volgende kalender is Bekende Tilburgers. Er zijn veel bekende Nederlanders die oorspronkelijk uit Tilburg komen waar we erg trots op zijn. Door het stemsysteem op de website van Typisch Tilburg bepaal jij straks wie er op de kalender komen te staan. Vanaf vandaag kun jij stemmen op jouw favoriete bekende Tilburger!

Goede doel
Dit jaar gaan de opbrengsten opnieuw naar de stichting Inloophuis Midden Brabant. Op 10 november 2012 opende Inloophuis Midden Brabant zijn deuren voor mensen met kanker en hun naasten. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgen er informatie en kunnen er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal. In het inloophuis vinden daarnaast speciale bijeenkomsten plaats, georganiseerd door patiëntenverenigingen, eventueel in samenwerking met partners zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen, hospices en zorgverzekeraars.

Hoe werkt het?
Kies je 5 favoriete Tilburgers. Eén keer per dag kun je je stemmen uitbrengen. Vul bovenaan de website je emailadres in en druk op de stemknop. Na het versturen van je stem ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de meegestuurde link om je stem definitief te maken. Dit laatste is belangrijk anders kunnen we je stem helaas niet mee tellen.

1. Ga naar de website www.typischtilburg.nl/kalender2015
2. Kies jouw 5 favoriete bekende Tilburgers
3. Eén keer per dag kun je een stem uitbrengen.
4. Na het stemmen ontvang je een mail waarmee je je stem moet bevestigingen.
5. Vanaf augustus worden alle stemmen geteld. De eerste 12 Tilburgers worden benaderd voor een plekje op de kalender.
6. Vanaf december is de nieuwe kalender op diverse plekken in Tilburg te verkrijgen.