Vakantietip in eigen stad: lekker borrelen en een potje jeu de boules bij BoulesBitesBar

BoulesBitesBar

Dit jaar vieren we (voornamelijk) vakantie in eigen stad! En wat is de beste manier om een vakantiegevoel te creëeren? Met een lekker potje jeu de boules natuurlijk. Eind 2019 is de allereerste jeu de boules-zaak van Tilburg geopend in de binnenstad, genaamd BoulesBitesBar. En de naam zegt het al: je kunt er naast jeu-de-boulen ook heerlijk borrelen.

De eeuwenoude sport is bij BoulesBitesBar in een gloednieuw jasje gestoken. Met ruim 1.100 m² aan jeu de boules banen met een hele hippe uitstraling. De sport staat garant voor een hele middag/avond plezier en gezelligheid voor jong en oud. Perfect uitje tijdens de zomervakantie dus!

Boules

BoulesBitesBar

Je huurt een jeu de boules baan voor maar €21,- per uur en BoulesBitesBar adviseert om met maximaal acht tot tien personen per baan te spelen. Je kunt een baan online reserveren (start altijd op het hele uur). Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog even de spelregels van te voren door kunt nemen. Wil je overigens nu alvast wat meer over de spelregels weten? Lees deze dan hier.

Bites

BoulesBitesBar

Naast een potje jeu-de-boulen kun je, zoals de naam verraadt, ook een heerlijk hapje eten bij BoulesBitesBar. Denk hierbij aan luxe borrelplanken, hotdogs, hamburgers, pokébowls, desserts en nog veel meer. Je hoeft overigens geen baan te huren om een hapje te komen eten. Je kunt ook gewoon langskomen zonder te boulen. Wil je het menu van de bar vast bekijken? Check deze hier.

Bar

BoulesBitesBar

En last but not least: je kunt bij BoulesBitesBar ook terecht voor een lekker drankje. Zo bieden ze vele speciaalbieren en buckets aan, maar ook cocktails, mocktails, gin & tonics en diverse wijnen. Bestel er een lekker borrelhapje bij en je avond is helemaal compleet! De drankkaart van de bar vind je via deze link.