logo

Vers, snel en belegd met streekproducten: de broodjes van Broodega in de Tilburgse binnenstad!

Broodega

Het is ongeveer twee jaar geleden dat Broodega haar deuren opende in de Tilburgse binnenstad. Veel Tilburgers weten hun weg naar de broodjeszaak inmiddels te vinden. Heb jij nog nooit een broodje, wrap, maaltijdsalade of sapje van Broodega op? Dan moet je daar snel eens verandering in brengen.

Je vindt Broodega aan de Heuvelring in hetzelfde pand als Intermezzo. Je scoort hier heerlijke verse broodjes die zijn belegd met de lekkerste streekproducten. Ze werken dan ook veel samen met lokale leveranciers om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast zijn ze erg snel waardoor je het halen van een broodje ook uitstekend kunt combineren met je winkelrondje door de binnenstad of lunchpauze van je werk.

Niet afhalen maar ter plekke opeten? Dat kan natuurlijk ook. Broodega heeft namelijk meerdere tafels binnen en ook een ruim terras waar je kunt genieten van je ontbijt of lunch samen met een lekkere kop koffie of vers sapje.

Specialiteiten

Uiteraard staan er bij Broodega verschillende klassiekers op de kaart. Je kiest zelf of je een wit of bruin stokbroodje wilt of liever voor twee dikke sneden desembrood gaat. Al het brood komt vers van de bakker. Een boerensmoske, broodje filet american, carpaccio of vitello tonato: ze hebben het allemaal. Daarnaast hebben ze diverse specialiteiten op het menu staan. Denk aan een warm broodje kip truffel, piri piri, warme brie, zalm omelet of oma’s gehaktbal. Ook de sandwich kip is meer dan aan te raden: daar zit een saus op die je moet proeven.

Tevens hebben ze verschillende panini’s en wraps op het menu staan. Ga je liever voor een salade? Geen probleem. Ze hebben diverse maaltijdsalades, waaronder met geitenkaas, zalm of carpaccio.

Broodega

Afhalen of thuisbezorgen

Wil je zeker zijn dat je broodje op tijd klaar is? Je kunt op de website alvast bestellen en zelf je tijd uitkiezen wanneer je jouw broodje ophaalt. Woon je binnen een straal van 2,3 kilometer van de zaak? Dan kun je jouw lunch ook thuis laten bezorgen.

Maar nog leuker: loop gewoon binnen, bestel je ontbijt of lunch samen met een lekker drankje en neem plaats in de zaak of op het terras. Wist jij al dat je bij Broodega ook terecht kun voor zakelijke bedrijfslunches. Zo geniet jij met jouw collega’s van heerlijke verse broodjes en sapjes.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Broodega? Of het hele menu bekijken en direct bestellen? Check dan snel de website.

Op de hoogte blijven van actuele nieuwtjes of acties? Ze hebben bijvoorbeeld iedere maand een broodje van de maand. Volg Broodega dan op Facebook en Instagram.